Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Edesapam jobban szereti a...

Edesapam jobban szereti a batyam. Miert?

Figyelt kérdés
Mar evek ota erzem hogy ha vita van koztunk es apa kozbelep akkor meg se hallgatja min volt a vita hanem csak engem basz le. Ha barmi segitseg kell neki pl fa pakolas a kertben akkor is engem hiv. Ha hozok egy rossz jegyet ordit velem es ha a tesom hoz egy rossz jegyet arra semmit nem mond. Ha kicsit flegma vagyok felpofoz es ha a tesom flegma akkor meg kedveden kerdezi h miert. En annyira szeretem ot is meg apumat is de ez annyira faj . Miert van ez?

2014. febr. 16. 10:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Azert van igy, mert a tizenevesek donto tobbsege igy erez.

En meg voltam gyozodve arrol, hogy a szuleim jobban szeretik a hugomat, o pedig valtig mondogatta, hogy engem szeretnek jobban.

Hormonalisa valtozol, tulerzekeny vagy. Majd elmulik.

2014. febr. 16. 11:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Mindenki így érez,akinek testvére van.De az viszont biztos nem igaz,hogy csak veled bunkó és szigorú.Tényleg túl érzékeny vagy.
2014. febr. 16. 11:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem az jön le ebből, hogy te jobban érdekled, még ha hülyén is mutatja ki. A bátyádat meg leszarja, szóval nem hiszem, hogy nagy kedvenc.
2014. febr. 16. 12:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem egyedüli a te eseted, nálunk párom családjába ugyanez megy. A bátyj egekig van magasztalva, ő kap mindig több és jobb ajándékokat, míg párom létezése is gond.

Náluk ez azért van, mert az első szülött fiú jaj de remek dolog, de másodiknak lányt akart volna az apa. Nem jött össze, így párom mindenért baszogatva van. Ez nem túl érzékenység, tényleg vannak ilyen háztartások, ahol néha a szülők akkora érzelmi analfabéták, hogy különbséget tesznek a gyerekeik között. Ez persze fordítva is lehet, mert utálhatják az idősebbet és szerethetik a fiatalabbat.

Nem lehet, hogy csak egy gyereket akartak vagy más neműt szerettek volna? Azért viselkedik így apukád? Remélem, hogy nem, de minden előfordulhat.

2014. febr. 16. 12:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egyik szülő sem tudja egyformán szeretni a gyerekeit. De a te esetedben egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy nem téged szeret jobban. Én pl. attól kérek segítséget, akit jobban szeretek, mert tudom, hogy rá számíthatok. Ha nem érdekli, mi van a tesód ellenőrzőjében, miattad viszont aggódik, az is jelentheti azt, hogy téged szeret jobban.
2014. febr. 16. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!