Édesapám cukor beteg. Azt gondoltam ha valami finom zoldséges ételt csinálnék az jó lenne neki. Általában szereti a foztom és szivesen megkostol mindent. Csak az a baj h azokért a zoldségekért nem rajong amiket nem ismer. Hogy kostoltassam meg vele?
a cukkinit tölsd meg darálthús+rizs+fűszer+tojás keverékével és süsd meg
rakottkrumplit csináld meg ahogyan a kedvence a krumplik közé tegyél egy vékony sor cukkonit is
párold össze különböző zöldségekkel, de jól apróra vágd össze, majd keverd össze rizzsel és a kedvenc húsával tálald pl piritott csmell
tésztára csináld meg tejszínes cukkinis.husos mártásnak
cukkinifelfújt
padlizsán töltve
szendvicsét vékonyan kend meg cukkini v padlizsánkrémmel és tegyél rá nagyobb szelet felvágottat, sajtot hogy ne is lássa:)
Az én férjem is cukorbeteg, és a cukkiniért, padlizsánért nem rajong. Én nem is erőltetem, megpróbálom máshol, más formában becsempészni a zöldséget.
Ezeket pl. rendszeresen főzöm:
A krumplisalátával azért figyelni kell, nagyon "eteti magát", de a krumpli miatt kordában kell tartani a fogyasztást azért :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!