Mit tegyek ha az édesapám nem fogadja el a párom?
Hogy érted azt, hogy jól kijöttek, amíg meg nem tudta, hogy cigány?
Az látszik elsőre is...
23:35
Nem mindenkin látszik meg, sõt vannak fél romák is.
Inkább a párod jellemétől függ a dolog, mint a fajától. Édesapád félt téged, ami érthető, neki te mindig a pici lánya maradsz, és sajnos azok a cigányok, akikről a híradóban beszélnek, nem túl jó arcok. De. Ha a párod nem bánt téged, nincsenek ügyletei, másokkal és különösen veled szemben tisztelettel bánik, szeret téged és te is szereted őt, nem kéne mindenáron lebeszélnie téged róla. Már csak azért is, mert nem ő fog vele együtt élni/családot alapítani, hanem te. Úgy veszem ki az írásodból, hogy amíg nem tudta, hogy cigány, teljesen elfogadta. Próbálj meg beszélni vele, hogy te így szereted, nagyon jól érzitek magatokat együtt, és tudod róla, hogy nem tenne kárt senkiben, benned főleg nem (remélem, így van). Elfogadjátok egymást olyannak, amilyenek vagytok, és a felmerülő gondokkal nektek kell megbirkóznotok.
Amúgy tényleg vannak normális cigányok is, egyik barátnőm is félig cigány, és nála jobb, segítőkészebb, szeretetteljesebb embert még keveset láttam.
Nekem pár napja halt meg az anyám és tesómmal ketten maradtunk. Tőlünk nem messze lakik egy roma család, egyedül ők mondták azt, ha bármiben tudnak segíteni szóljunk és mehetünk bármikor hozzájuk. A magyar szomszédaim közzül egyik sem ajánlotta fel, hogy segít ha kell. Én ezek után a magyarokat NEM nézem semmibe!
Szóval nem kell a cigányokat lenézni!
Jól van 44%, nem kell a kamu rizsa, mesedélután.
Kérdező!
Én a helyedben nem vesznék össze az apámmal, mert akkor mehetsz és kiszolgáltatott leszel, ami alapból se jó, így meg h cigányokról van szó főleg.
Hidd el nem éri meg kockáztatni, sok ilyet láttam már.
Csicskáztatni fognak, nem csak vele, hanem a rokonaival is le kell majd feküdnöd, verni fog és ha le mersz lépni akkor agyon vágnak.
Főleg, ha lesz gyerek akkor lesz még bajos.
Kedves kérdező!
Az emberek többsége elítéli a cigányokat és ezt okkal teszik.Vannak köztük normálisak,de nagyon kevesen és nem tudom hogy a barátod az-e.Apukád félt téged.Látja a hiradóban sorra azokat a bűntetteket,amiket cigányok követnek el. Egy cigány származásúval találkoztam eddig,aki normális volt.Próbáld meg kedveltetni édesapáddal.Bizonyítsd be hogy ő nem olyan mint a többi. De ha ezek után sem kedveli nem tehetsz semmit.Te pedig legyél óvatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!