Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha az édesapám nem...

Mit tegyek ha az édesapám nem fogadja el a párom?

Figyelt kérdés
16éves lány vagyok. 9hónapja vagyok együtt a párommal, az apukám kedvelte a barátomat jól kijöttek amieddig meg nem tudta hogy a párom cigány onnantól beszólogat mindennap "kár hogy megszületté" stb.. nekem csak az apukám van a családból a páromnak nem merem elmondani. Mit tegyek?
2014. febr. 15. 23:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
97%

Most ne csináljunk már ebből cigány kérdést. Ha fel se tűnt 9 hónapig az apjának, hogy a srác cigány, akkor valószínűleg nem úgy él, nem úgy néz ki.

(Off: nekem van egy ismerősöm mamám falujában. Cigány nő, a férje is az, sima 3 szobás rendben tartott emeletes házban laknak, 2 gyerekük van, és a kórházban dolgozik mind a kettő. Mikor kicsi voltam, varrt a játékomnak ruhát, mindig segített mamámak. Ha az ő fia csapná a szelet a leendő lányomnak, nem lenne semmi kifogásom. RENDES emberek. Viszont ha nem ismerem én is kiverném a hisztit. Nem véletlen jött létre az a kifejezés, hogy "cigánybűnözés". Viszont 9 hónap pajtizás után szemét dolog ilyenekkel jönnie a faternak).

2014. febr. 16. 10:08
 12/13 anonim ***** válasza:

dikkmán hogy mennyire rászisták a madzsarok!

nőljön gitár a hastatokba oszt a feketerák pengessen rajta!

2014. febr. 16. 13:43
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen voltam náluk és nagyon szép házuk van, a családja is nagyon kedves és segítőkész! Tudom hogy nagyon ritka a rendes cigány de én találtam egyet akiben tudom hogy soha nem fogom csalódni! Köszönöm a válaszokat és a tanàcsokat, meg próbàlom vele elfogadtatni.
2014. febr. 16. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!