Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, titeket mi visz rá...

Szülők, titeket mi visz rá arra, hogy ehitessétek a gyereketekkel a Jézuska-Húsvéti nyuszi-Fogtündér triót?

Figyelt kérdés
Miért lenne ez jó a gyereknek?
2014. febr. 14. 17:12
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
93%

Ha olyan büszke vagy rá,hogy milyen jó a fantáziád,akkor miért zavar,hogy a gyerekek hisznek a mesékben?

Ha pedig azt gondolod,hogy normális dolog 15 évesen hinni ezekben,szólok,nem velünk van a baj.És igen,klassz dolog a fantázia birodalma,de ennyi idősen már bőven a realitás talaján kellene mozognod.

De hadd tippeljek:nem jársz egyedül orvoshoz,anyukád veszi a ruháidat,a fenekedet 10 évesen is más törölte ki és még sosem volt barátnőd.

2014. febr. 14. 19:26
 42/48 anonim ***** válasza:
Köszi nincs baj az értelmi szintemmel de a tiéddel biztosan látszik a százalékodon mekkora "ész" vagy.
2014. febr. 14. 19:30
 43/48 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, emberek. Jól esik olvasni szubjektív véleményeteket az életem részleteiről. hiszen ti mind velem nőttetek fel. Ti vagytok azok a barátaim, akiknek a legsötétebb titkaimat is feltárom. A tudásotokhoz pedig... hát, kétség sem fér.

A kérdésre adott többi válasz pedig innentől már nem érdekel. tanúbizonyságot tettetek a rátermettségetekről. Köszönök mindent, és hogy időt szántatok a hülyeségemre.

2014. febr. 14. 19:35
 44/48 anonim ***** válasza:
93%
Én akkor jöttem rá az egészre amikor Mikulás előtt anyukán hazajött a boltból, én kinyitottam az ajtót és rámszólt, hogy még ne menjek ki. Meg még volt pár ilyen eset, de visszaemlékezve én se csalódtam, jó élmény volt.
2014. febr. 14. 19:44
 45/48 anonim ***** válasza:

Fogtündér nálunk nincs.

A Jézuska és a Húsvéti nyuszi szerintem pedig a gyerekkor része. Én is hittem benne és nem törtem össze, amikor megtudtam, hogy nincs.

Nem olvastam végig a válaszokat, így nem tudom, hogy esetleg írtad. Van gyereked? Szerintem nincs. Te egy 3 évesnek megmondanád, hogy nem a Jézuska hozza az ajándékot, hanem Ti, a szülők? Nem hiszem. Pláne, hogy közben ezt hallja az oviban. Ezzel nem ártok és látom a 3,5 éves lánykám arcát, amint a Mikulásnak kirakja az ablakba a csizmáját és reggel van benne meglepi, az mindent megér.

2014. febr. 14. 22:37
 46/48 anonim ***** válasza:
Ahogy többen is írták már előttem, a varázs miatt "hitetem el". A dologhoz azért hozzátartozik, hogy a 4 éves fiam már sejti, hogy valójában egyik sem létezik... De ennek ellenére belemegy a játékba. Szóval hihetetlen nekem is, hogy 15 éves korodig elhitted, de ha így van, hát legyen így. :)
2014. febr. 14. 22:48
 47/48 anonim ***** válasza:

Nálunk nincs Jézuska, sem húsvéti nyuszi, sem fogtündér. Viszont van viszont vannak három királyok, akik ajándékot vittek Jézusnak a Megváltónak, amikor megszületett, ennek emlékére mi is megajándékozzuk egymást. Húsvétkor, pedig Jézus feltámadását ünnepeljük.

A gyerekek okosak, és értik az ünnepek lényegét, sokszor jobban, mint a felnőttek.

2014. febr. 14. 23:33
 48/48 anonim ***** válasza:
Az egész kérdés full kamu (az látja, aki végigolvasta), nincs olyan 15 éves, aki elhinné még ezeket, a kedves kérdező biztosan jól szórakozott.
2014. febr. 15. 11:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!