Szülők, titeket mi visz rá arra, hogy ehitessétek a gyereketekkel a Jézuska-Húsvéti nyuszi-Fogtündér triót?
Ha olyan büszke vagy rá,hogy milyen jó a fantáziád,akkor miért zavar,hogy a gyerekek hisznek a mesékben?
Ha pedig azt gondolod,hogy normális dolog 15 évesen hinni ezekben,szólok,nem velünk van a baj.És igen,klassz dolog a fantázia birodalma,de ennyi idősen már bőven a realitás talaján kellene mozognod.
De hadd tippeljek:nem jársz egyedül orvoshoz,anyukád veszi a ruháidat,a fenekedet 10 évesen is más törölte ki és még sosem volt barátnőd.
Köszönöm szépen, emberek. Jól esik olvasni szubjektív véleményeteket az életem részleteiről. hiszen ti mind velem nőttetek fel. Ti vagytok azok a barátaim, akiknek a legsötétebb titkaimat is feltárom. A tudásotokhoz pedig... hát, kétség sem fér.
A kérdésre adott többi válasz pedig innentől már nem érdekel. tanúbizonyságot tettetek a rátermettségetekről. Köszönök mindent, és hogy időt szántatok a hülyeségemre.
Fogtündér nálunk nincs.
A Jézuska és a Húsvéti nyuszi szerintem pedig a gyerekkor része. Én is hittem benne és nem törtem össze, amikor megtudtam, hogy nincs.
Nem olvastam végig a válaszokat, így nem tudom, hogy esetleg írtad. Van gyereked? Szerintem nincs. Te egy 3 évesnek megmondanád, hogy nem a Jézuska hozza az ajándékot, hanem Ti, a szülők? Nem hiszem. Pláne, hogy közben ezt hallja az oviban. Ezzel nem ártok és látom a 3,5 éves lánykám arcát, amint a Mikulásnak kirakja az ablakba a csizmáját és reggel van benne meglepi, az mindent megér.
Nálunk nincs Jézuska, sem húsvéti nyuszi, sem fogtündér. Viszont van viszont vannak három királyok, akik ajándékot vittek Jézusnak a Megváltónak, amikor megszületett, ennek emlékére mi is megajándékozzuk egymást. Húsvétkor, pedig Jézus feltámadását ünnepeljük.
A gyerekek okosak, és értik az ünnepek lényegét, sokszor jobban, mint a felnőttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!