Megfolytanak? Terrorizálnak!
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok májusban töltöm a 18-at. Két éve együtt vagyok a pasimmal, aki idősebb nálam. A szüleim eltiltottak töle, suliig és vissza járhatok....ezlért nagyon keveset és nagyon ritkán tudok a barátommal találkozni. Ha elmennék otthonról, és a szüleim meg a rendőrség keresnének, és rám találnának, lenne joguk hazavinni annak ellenére, hogy én maradni akarok önszántából ??2014. febr. 14. 15:28
21/25 A kérdező kommentje:
Aztán most mintha látnám, a helyes írásomat fogjátok kommentelni.Ez van, ilyen aki gyorsan ír.
2014. febr. 15. 17:38
22/25 anonim válasza:
Én is gyorsan írok, de helyesírási hibák nélkül. Egyedüli oka annak, hogy te nem tudsz az, hogy buta vagy. Kérdőjel elé meg nem kell szóközt rakni. Ha olyan buta és ostoba vagy, hogy nem tudsz a majom barátoddal májusig várni, akkor meg is érdemled, hogy terrorizáljanak.
23/25 anonim válasza:
Neeeem, biztos nem az anyukád írta. Véletlenül pont 2 éve van a lánya a csávóval, véletlenül májusban lesz a kis taknyos 18...Túl sok a véletlen, nem??
24/25 A kérdező kommentje:
Jaj, mekkora okosak vagytok,annyira lekulálom magasból amiket ti írtok, azzal, hogy mindenbe bele köttök saját magatokat minőítitek, hogy milyen szánalmas egy emberek vagytok ... amúgy igen véletlen, látot TE milyen buta vagy, hogy nem tudsz arról, hogy sok véletlen vagy. Amúgy meg ti nekem ne magyarázzatok, hogy én mit érdemlek meg vagy mit nem, pula...és ha nem vagyok helyesírásból csillagos 5-ös mi van?? Örülj, hogy te igen... pizdulica.
2014. febr. 23. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!