Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megfolytanak? Terrorizálnak!

Megfolytanak? Terrorizálnak!

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok májusban töltöm a 18-at. Két éve együtt vagyok a pasimmal, aki idősebb nálam. A szüleim eltiltottak töle, suliig és vissza járhatok....ezlért nagyon keveset és nagyon ritkán tudok a barátommal találkozni. Ha elmennék otthonról, és a szüleim meg a rendőrség keresnének, és rám találnának, lenne joguk hazavinni annak ellenére, hogy én maradni akarok önszántából ??
2014. febr. 14. 15:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
74%
amíg be nem töltöd a 18-at, addig igen.
2014. febr. 14. 16:17
 12/25 anonim ***** válasza:
Családsegítősök mondták nekem, mikor még úgy állt a helyet (és ugyanennyi voltam mint te), hogy menjek be hozzájuk, és kérvényezzem, hogy úgymond ragadjanak a családból ki és a páromékhoz mehessek. Hál istennek nem lett erre szükség.
2014. febr. 14. 16:45
 13/25 anonim ***** válasza:
májusban mi is pezsgőt bontunk ;)
2014. febr. 14. 16:46
 14/25 anonim ***** válasza:
Majusban az anyuka elkeseredett kérdése lesz, hogy eltaszította magától a lányát, mit tegyen :) Biztos vagyok benne.
2014. febr. 14. 16:48
 15/25 anonim ***** válasza:

En mar csak a pasi kerdeset varom:

Lecsuknak a 17 eves baratnöm miatt?

:D

2014. febr. 14. 17:42
 16/25 anonim ***** válasza:
Milyen furcsa, hogy anya és lánya ugyanabban a stílusban ír, pársoros, tagolatlan kérdést... Szerintem elkezdhetjük az ivós játékot, ahányszor meglátjuk -bárki nevében is írja ki- ezt a kérdést, akkor meg kell inni egy pohár alkoholt. Májusra már tök jó bulihangulat lesz itt xd
2014. febr. 14. 17:56
 17/25 anonim ***** válasza:

16. Rokonok. Miert ne irhatnanak hasonlo stilusban :D

Egyebkent abbol is latszik, hogy kamu, mert a kedveskerdezö hozza sem szolt... De a következö tuti hogy a 30 eves pasi kerdese lesz :D

2014. febr. 14. 18:11
 18/25 anonim ***** válasza:

Nekem ez a kedvenc részem: "én maradni akarok önszántából ??"

:)

2014. febr. 14. 19:30
 19/25 anonim ***** válasza:
Téged kéne megfojtani, büdös troll!
2014. febr. 14. 19:38
 20/25 A kérdező kommentje:
Annyira viccesek vagytok, hogy már rajtatok nevetek. ÁRtelmes válaszokat kértem, de ahogy látom eggyesek nem képesek válaszolni rendesen, akkor miért is szoltok hozzá ?? Azt a kérdést nem anyukám írhatta mivel ő azt sem tudja mi az az "egér" meg a pláne nem, hogy hogyan kell hasznlni. Amúgy meg első kérdésem. De tévedés volt itt föltenni, mivel mindenki szórakozik egy másik ember kérdésével. Hát öszintén csak gratulálni vagyok és szánalmas, hogy ilyen emberek, ilyen válaszokkal válaszolnak egy számomra fontos kérdésre.
2014. febr. 15. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!