Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnék elmenekülni innen?

Hogyan tudnék elmenekülni innen?

Figyelt kérdés
Hatalmas bajban vagyok. Egy órája apám nekem esett, majd megfojtott, közben ütlegelt, de szerencsére az öcsém és anyukám időben letudták rólam szedni. Jelenleg is a szobámban zokogok, egyszerűen nem tudom hova mehetnék így. Párom nincs, suli mellett pedig hiába dolgozom keresek 40ezret. Megfordult a fejemben már az öngyilkosság, hiszen ez nem egyszeri alkalom volt részéről. Egyszerűen nem tudok hova menni... mit tehetnék ilyenkor?
2014. febr. 13. 20:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én megmondom őszintén, hogy a helyedben jól megverném apámat. Ver téged, nagyon durván, te csak védekeznél, önvédelem. Helyedben nem hagynám és jól megverném. A törvény szerint is megteheted, már nem büntetik ha önvédelemből megversz valakit. 40 ezer tényleg semmi. Kizárólag apád megverését látom megoldásnak. Le kell szoktatni erről.
2014. febr. 14. 06:04
 12/12 A kérdező kommentje:

A nyom nem látszik, de feljelentést tettem.

Unokanővérem sógoránál vagyok jelenleg. Köszönöm a válaszokat!

2014. febr. 14. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!