Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti mernetek eskuvoi ruhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mernetek eskuvoi ruhat innen rendelni?

Figyelt kérdés

Errol a ruharol es oldalrol van szo: [link]

Masik, hogy ti ehhez vennetek fatylat? En szeretnek, de nem vagyok benne biztos, hogy ne lenne tul sok. Milyet ajanlanatok?

2013. aug. 22. 12:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem mernék sehonnan rendelni, ha nem tudom felpróbálni.
2013. aug. 22. 12:25
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt egy ilyen hatalmas ruhát rendelsz, próbálj fel egy hasonlót egy szalonban! Lehet, hogy a mérete jó lenne, de előfordulhat, hogy elnyel téged a ruha, nem áll jól, nem érvényesülsz benne. A szalonban azt is meg tudod nézni, hogy elbír-e egy fátylat.
2013. aug. 22. 12:29
 3/16 anonim ***** válasza:
71%

Nem igazán,ez túl ismeretlen oldal,és annyira nem olcsók

ha mindenképp külföld,akkor aliexpress.com , ott kérdezel válaszolnak,lemérik,és jók az áraik

bár még csak normál ruhát rendeltem,ami mégse volt jó,vaterán eladtam

esküvői ruhát csak próba után,megtapogatva hogy az anyga tetszik-e,úgy mernék

2013. aug. 22. 12:29
 4/16 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Az a baj, hogy a ruhahoz ragaszkodom, de itthon mar nem igazan lehet kapni. Varratni nem tudom mennyibe fajna, de remeltem, hogy ha innen rendelem, nem lesz nagy elteres es ram tudjak igazitani. Csak az oldal tenyleg nem tul nagy/ismert, igy azert rizikos.
2013. aug. 22. 12:34
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Igaz még nem használtam ezt az oldalt, de hasonlóakkal már találkoztam és olvastam pár kommentet velük kapcsolatban.

Ha nem is vesszük, figyelembe,hogy esetleg nem kapod meg a terméket, más hátulütői is lehetnek.

A sok visszajelzésben írják a vásárlók, hogy a méret nagy gondot okoz. Nem minden esetben pontosak a méréseik, vagy a ruha nem bír el olyan nyúlást mint amit írnak.

A másik dolog a minőség, a valamilyen dekorációval rendelkező ruhákon gyakran kevesebb a díszítés mint a képeken.

Ezek még nem jelentenek olyan nagy problémát, ha egy kétezer forintos ruhát veszel, de én esküvői ruhával nem próbálkoznék. Mert megeshet, hogy egy ócskán ruhaformára szabott műszálas függönyt kapsz.

2013. aug. 22. 12:49
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azon aggódnék, hogy a csipke milyen minőségű... Mert ha olcsó nylon, vagy annak néz ki, az ebben az esetben tönkrevághatja az egész ruhát. Nagyon szorítok, hogy szép legyen!
2013. aug. 22. 12:53
 7/16 A kérdező kommentje:
Meggyoztetek, mert alapbol nem voltam biztos a dolgomban es tudom, hogy igazatok van. Esetleg van tipp, hogy ezt varrono mennyiert csinalna? Mar az anyag onmagaban sok, de tenyleg gozom sincs, nem vagyok ebben jartas. (a kolcsonzese 6 evvel ezelott 150 ezer volt, ha ez segit...)
2013. aug. 22. 12:53
 8/16 anonim ***** válasza:
81%

Nekem a DH gatrol volt a ruham bar ennek az osszegnek toredeke volt mert en pont disz csipke nelkuli egyszeru szabasaut akartam es kaptam . A meret stimmelt az anyag is a varras oke volt.

az oldal NY eu ben nagyon ismert es megbizhato.

A ruha amit rendelni akarsz nagyon regimodi de te tudod olyan mintha itt maradt volna 2000 evekbol.

2013. aug. 22. 12:56
 9/16 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem meg nagyon elegáns és szép ruha, igazi kortalan darab, téli esküvőhöz ideális.

Kérdező: tök hülye vagyok, de nem egészen értem. Ez egy tervező adott kollekciójának x darabja? Illetve annak a replikája?

2013. aug. 22. 13:01
 10/16 A kérdező kommentje:

Tervezot nem tudok, a Demetrios arulta/kolcsonozte, meg a 2000-es evek elejen. Ennyi az ossz infom. :( Akkor szerettem bele, 15 evvel ezelott, gyerekkent. Ezert ragaszkodok annyira.

Utolso elotti: Jol beletalaltal, a ruha regimodi, es en magam is az vagyok, regies erkolcsokkel, gondolkodasmoddal, igy a ruham is "regimodi" lesz.

2013. aug. 22. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!