Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az Etsyn, Vaterán hirdetett,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az Etsyn, Vaterán hirdetett, újonnan varrt ruhák valóban olyan minőségűek mint a képen? Mernétek ilyet rendelni?

Figyelt kérdés

a képen egy katalógus fotó van, és nem tudom, ugyanilyen minőségben készítik-e el ők is.

Linkelek párat, hogy mire gondolok.

[link]

[link]

[link]

2012. okt. 23. 18:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem.bár én sehonnan nem rendelnék így menyasszonyi ruhát, úgy hogy nem próbálhatom fel.
2012. okt. 23. 18:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen valószínű,hogy ezek már kifutó darabok.. és ezt külföldről hozzák be.... nem varrják , konfekcióméret ... én esküvői ruhát tuti nem vennék így vateráról...
2012. okt. 23. 18:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia pár ilyen hirdetésnél a vaterán van olyan kép is ami nem katalógus hanem a varrt ruhát lehet látni nézz körül .De nagyon nagy a különbség köztük (de különben szépek )üdv Zsani
2012. okt. 23. 18:14
 4/10 A kérdező kommentje:

köszi szépen. nem nekem lesz hanem a húgomnak... valaki olyan válaszát is várom aki már vásárolt így és tapasztalatot írna.

Egyébként arra számítunk hogy át kell alakítani majd, de még úgy is jobban jövünk ki árban...

2012. okt. 23. 18:21
 5/10 anonim ***** válasza:
89%

Szia en a ruhamat a koszorulanyok ruhajat a fatylat a diszeket a koszonoajandekot egyszoval mindent ami egy eskuvore kell az ebay ill alibabaexpress es dhgate,tideby stb rol szereztem be Gyorsan ideertek kivalloan voltak megvarva.A varronom 3 ezer forintert!!!egy meretet bevett belole mert nagyon lefogytam az eskuvo elott.

Erdemes megprobalni eloszor pl koszoruslany ruhaval nem tul draga darabbal ha bejon akkor rendelj.Neem ajanlom a vaterat mert viszonteladok ok is ezekrol az oldalakrol rendelnek rateszik a hasznot es igy kereskednek.

2012. okt. 23. 18:30
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

A vaterás kép ebay-ről való,ott láttam.

ott viszont vannak olyan képek amin a megvarrt ruha van,simán egy próbababán,és hát egészem máshogy néz ki.sima ruhákat már rendeltem így,pl. felsőket,ésnem ugyanugy nézett ki rajtam,mint a képen.

Sőt,itt korábban linkeltek egy menyasszonyi ruháról képet amit ebay-ről rendeltek,és mellé azt a képet is amit hirdettek,ami alapján rendelték,és még a fazon se egyezett,szoval nem rendelnék így.

2012. okt. 23. 19:58
 7/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi.
2012. okt. 23. 22:03
 8/10 anonim ***** válasza:
74%

A VATERÁNAK ÉS AZ EBAY-NEK NE hIGgy!!

Ott kínában készített, méretre varrt ruhát küldenek a te címedre. Ezekhez a ruhákhoz a promó képet híres gyártóktól lopják, majd kínában leutánozzák...

Az ETSY más téma. Az etsy egy kis-és magánvállalatoknak, kézműveseknek fenntartott oldal, ahol 80%-ban csak kézzel készített termékeket árulnak. AZ ott rendelt terméknél azt kapod meg, amit a képen látsz. A legtöbb hirdető kezdő vagy hobby divattervező. A képeken is láthatod, hogy a SAJÁT képeiket, munkáikat töltik fel.

Mondom ezt, mint szintén kezdő divattervező.

2012. okt. 24. 13:21
 9/10 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, köszi a választ. sajnos azt hiszem az etsy-n is láttam híres div terv képet, alá írva hogy ilyen lesz... talán ezek között is akad olyan.

köszi szépen a Te válaszodat is.

Úgy döntöttem, azt javaslom a húgomnak hogy inkább varrassa.

2012. okt. 24. 16:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Az etsy-n szerintem azt kapod, ami a képen van, már csak az értékelésekből ítélve. A vatera és e-bay kínáltak Kínában varrt utánzatok. [link]
2012. okt. 27. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!