Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az Etsyn, Vaterán hirdetett, újonnan varrt ruhák valóban olyan minőségűek mint a képen? Mernétek ilyet rendelni?
a képen egy katalógus fotó van, és nem tudom, ugyanilyen minőségben készítik-e el ők is.
Linkelek párat, hogy mire gondolok.
köszi szépen. nem nekem lesz hanem a húgomnak... valaki olyan válaszát is várom aki már vásárolt így és tapasztalatot írna.
Egyébként arra számítunk hogy át kell alakítani majd, de még úgy is jobban jövünk ki árban...
Szia en a ruhamat a koszorulanyok ruhajat a fatylat a diszeket a koszonoajandekot egyszoval mindent ami egy eskuvore kell az ebay ill alibabaexpress es dhgate,tideby stb rol szereztem be Gyorsan ideertek kivalloan voltak megvarva.A varronom 3 ezer forintert!!!egy meretet bevett belole mert nagyon lefogytam az eskuvo elott.
Erdemes megprobalni eloszor pl koszoruslany ruhaval nem tul draga darabbal ha bejon akkor rendelj.Neem ajanlom a vaterat mert viszonteladok ok is ezekrol az oldalakrol rendelnek rateszik a hasznot es igy kereskednek.
A vaterás kép ebay-ről való,ott láttam.
ott viszont vannak olyan képek amin a megvarrt ruha van,simán egy próbababán,és hát egészem máshogy néz ki.sima ruhákat már rendeltem így,pl. felsőket,ésnem ugyanugy nézett ki rajtam,mint a képen.
Sőt,itt korábban linkeltek egy menyasszonyi ruháról képet amit ebay-ről rendeltek,és mellé azt a képet is amit hirdettek,ami alapján rendelték,és még a fazon se egyezett,szoval nem rendelnék így.
A VATERÁNAK ÉS AZ EBAY-NEK NE hIGgy!!
Ott kínában készített, méretre varrt ruhát küldenek a te címedre. Ezekhez a ruhákhoz a promó képet híres gyártóktól lopják, majd kínában leutánozzák...
Az ETSY más téma. Az etsy egy kis-és magánvállalatoknak, kézműveseknek fenntartott oldal, ahol 80%-ban csak kézzel készített termékeket árulnak. AZ ott rendelt terméknél azt kapod meg, amit a képen látsz. A legtöbb hirdető kezdő vagy hobby divattervező. A képeken is láthatod, hogy a SAJÁT képeiket, munkáikat töltik fel.
Mondom ezt, mint szintén kezdő divattervező.
Kedves utolsó, köszi a választ. sajnos azt hiszem az etsy-n is láttam híres div terv képet, alá írva hogy ilyen lesz... talán ezek között is akad olyan.
köszi szépen a Te válaszodat is.
Úgy döntöttem, azt javaslom a húgomnak hogy inkább varrassa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!