Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan rossz minőségűek az Ukrán menyasszonyi ruhák?
10-20 ezerért ne várj csodát.
De azért a drágák is jóval olcsóbbak mint az itthoniak. Itthon is sok szalonba hoznak ukrán ruhát csak nem kötik az orrodra.
Nem csak egy szalont érdemes megnézni ott sem.
Ha nem a határnál laksz csak emiatt nem érdemes kimenni, pl. a házasodunk fórumain nézd meg, vagy egy Irina nevű hölgy Pesten, azt hiszem ukrán ruhák is vannak nála, de normálisan megcsinálva és nagyon jó áron, ő nem próbálja 100 ezerért bérbe adni az ukrán ruhát.
Dehogy rosszat! Ezt a hazai ruhaszalonok terjesztik.
Az ukrán benzinről is azt nyilatkozta a MOL szóvivője egy időben, hogy nagyon rossz minőségű, nem éri átmenni tankolni, mert tönkreteszi a kocsit. Ukrajnában viszont 10-20 milliós autókba is azt tankolják és semmi bajuk.
Nekem Ukrajnából volt a menyasszonyi ruhám, és teljesen meg voltam vele elégedve :) Finom anyaga volt, szépen is volt kivitelezve. És nekem nagyon jól jött, hogy a sajátom, nem pedig bérelt, mert szanaszét táncoltam magam és a ruhát is a lagzimon :D, kicsit meg is szaggattam meg össze is koszolódott. Ha ez egy bérelt rucival történik, kemény pénzeket kellett volna még a bérleti díj mellé (ami asszem 90E-nél kezdődik, de inkább 120-150-ben kell gondolkodni) fizetnem.
Az én ruhám olyan 45E Ft körül volt. Mellé a fátyol, a boleró, kesztyű plusz 8-10E, valami ilyesmi. Ha nem olyan nagy a távolság, szerintem mindenképp megéri kimenni, és megrendelni.
Nekem ebből a szalonból volt:
Az a legjobb, hogy nem csak ezeket varrják meg. Kinézed a neten álmaid ruháját, beviszed hozzájuk a képet, megmondod, megmutatod, milyen anyagból legyen, és megvarrják. Gyakran járnak Magyarországra is, hetente 1x, így az utóigazításoknál neked már nem kell UKR-ba menni, jönnek ők.
Ők amúgy egy ukrán-magyar családi vállalkozás, és végtelenül korrektek. Csak ajánlani tudom őket.
Az én rucim a katalógusban a legfelső sor harmadik ruhája volt balról, a gyöngyös, csak nem krémszínben, hanem fehérben :).
7/8
Ugye ezt nem gondoltad komolyan, hogy ezek a ruhák JÓL néznek ki?
Varrással, ruhatervezéssel foglalkozom.
CSak annyit fűznék hozzá, hogy elrettentően gagyi anyagokból, rémes szabással előállított fércmunkák a galériában látható förtelmek. Elszabott, nem méretarányos, rémisztően ronda tákolmányok. Basszus, 100% poliészter, műanyag gyöngy, műanyag csipke...körülbelül, mintha a nagyanyjuk függönymaradékából hozták volna össze.
Amikor ilyeneket látok, szinte elszégyellem magamat, hogy valaki ilyet kiengedhet a kezei közül, rátukmálhatja a nem hozzáértőkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!