Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tényleg olyan rossz minőségűek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan rossz minőségűek az Ukrán menyasszonyi ruhák?

Figyelt kérdés

2012. szept. 29. 23:44
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
90%
Nem feltétlen, de vannak jobbak is. Igazából nem egy olcsó vackot kell venni és akkor ott is találsz ugyanolyan jó minőségűt mint bárhol máshol, csak ugye ott is mint mindenhol pénz kérdése.
2012. szept. 29. 23:48
 2/42 anonim ***** válasza:
12%
Igen
2012. szept. 30. 01:03
 3/42 anonim ***** válasza:
82%

10-20 ezerért ne várj csodát.

De azért a drágák is jóval olcsóbbak mint az itthoniak. Itthon is sok szalonba hoznak ukrán ruhát csak nem kötik az orrodra.

Nem csak egy szalont érdemes megnézni ott sem.

Ha nem a határnál laksz csak emiatt nem érdemes kimenni, pl. a házasodunk fórumain nézd meg, vagy egy Irina nevű hölgy Pesten, azt hiszem ukrán ruhák is vannak nála, de normálisan megcsinálva és nagyon jó áron, ő nem próbálja 100 ezerért bérbe adni az ukrán ruhát.

2012. szept. 30. 02:04
 4/42 anonim ***** válasza:
60%

Dehogy rosszat! Ezt a hazai ruhaszalonok terjesztik.

Az ukrán benzinről is azt nyilatkozta a MOL szóvivője egy időben, hogy nagyon rossz minőségű, nem éri átmenni tankolni, mert tönkreteszi a kocsit. Ukrajnában viszont 10-20 milliós autókba is azt tankolják és semmi bajuk.

2012. szept. 30. 08:04
 5/42 anonim ***** válasza:
28%
Nem tudom, még nem voltam ukrán menyasszony.
2012. szept. 30. 08:40
 6/42 anonim ***** válasza:
65%
Irina Oroszországban varratja a ruhákat, és árához képest jó minőségű, szépen van megvarrva. (Én nála vettem, nagyon meg voltam elégedve.)
2012. szept. 30. 09:02
 7/42 anonim ***** válasza:
86%

Nekem Ukrajnából volt a menyasszonyi ruhám, és teljesen meg voltam vele elégedve :) Finom anyaga volt, szépen is volt kivitelezve. És nekem nagyon jól jött, hogy a sajátom, nem pedig bérelt, mert szanaszét táncoltam magam és a ruhát is a lagzimon :D, kicsit meg is szaggattam meg össze is koszolódott. Ha ez egy bérelt rucival történik, kemény pénzeket kellett volna még a bérleti díj mellé (ami asszem 90E-nél kezdődik, de inkább 120-150-ben kell gondolkodni) fizetnem.

Az én ruhám olyan 45E Ft körül volt. Mellé a fátyol, a boleró, kesztyű plusz 8-10E, valami ilyesmi. Ha nem olyan nagy a távolság, szerintem mindenképp megéri kimenni, és megrendelni.

Nekem ebből a szalonból volt:

[link]

Az a legjobb, hogy nem csak ezeket varrják meg. Kinézed a neten álmaid ruháját, beviszed hozzájuk a képet, megmondod, megmutatod, milyen anyagból legyen, és megvarrják. Gyakran járnak Magyarországra is, hetente 1x, így az utóigazításoknál neked már nem kell UKR-ba menni, jönnek ők.

Ők amúgy egy ukrán-magyar családi vállalkozás, és végtelenül korrektek. Csak ajánlani tudom őket.

Az én rucim a katalógusban a legfelső sor harmadik ruhája volt balról, a gyöngyös, csak nem krémszínben, hanem fehérben :).

2012. szept. 30. 10:05
 8/42 A kérdező kommentje:
Itt nagyon szépek a ruhák tényleg.azt hallottam,hogy szinte az összes körúti szalonban Ukrajnában gyártott ruhákat adnak bérbe 4-5szörös áron.előadják,mint olasz,spanyol ruhák.minenkéép megnézem a ruhákat,nem is kell kimenni.csak kíváncsi vagyok,hogy akinek onnan volt,tényleg rosszak e a tapasztalatai,vagy aki olyat nézett!:)
2012. szept. 30. 13:42
 9/42 anonim ***** válasza:
22%

7/8

Ugye ezt nem gondoltad komolyan, hogy ezek a ruhák JÓL néznek ki?

Varrással, ruhatervezéssel foglalkozom.

CSak annyit fűznék hozzá, hogy elrettentően gagyi anyagokból, rémes szabással előállított fércmunkák a galériában látható förtelmek. Elszabott, nem méretarányos, rémisztően ronda tákolmányok. Basszus, 100% poliészter, műanyag gyöngy, műanyag csipke...körülbelül, mintha a nagyanyjuk függönymaradékából hozták volna össze.

Amikor ilyeneket látok, szinte elszégyellem magamat, hogy valaki ilyet kiengedhet a kezei közül, rátukmálhatja a nem hozzáértőkre.

2012. szept. 30. 13:48
 10/42 anonim ***** válasza:
84%
9- van benne fényes poliészter csicsa szar is, de egyik van akinek az tetszik. Másik, nem csak ez a szalon van, nem csak ezek a ruhák és a magyar szalonokban is vannak ugyanolyan szarok is, csak már az is kétszer annyiért.
2012. szept. 30. 14:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!