Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Valaki bérelte a menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki bérelte a menyasszonyi ruháját Jászberényből a Sikk szalonból? Mennyi a kölcsönzési díj? Az öltönyökre?

Figyelt kérdés
2012. szept. 21. 09:45
 1/4 anonim ***** válasza:

én csak szétnéztem ott. választék nem nagy, ami van az is agyonhordott, és silány minőségű, de legalább drága. (80 ezret kértek volna egy hót egyszerű, viseltes ruha bérléséért, plusz még akkor a kiegészítők)

mondjuk az igaz, hogy alig több mint két hónap volt már csak az esküvőmig, na de most komolyan, egy évvel előtte kéne lefoglalni?

mindenesetre végül újonnan vettem egy olyan ruhát, hogy megszólal, olcsóbban mintha béreltem volna.

2012. szept. 21. 10:06
 2/4 A kérdező kommentje:
pfff, basszus akkor le is tettem róla.Csak neten nézegettem, és ott olyan szépek voltak a ruhák, de már 70.000-ért tudok venni szép ruhát.Köszönöm a segítséget!Szép napot!
2012. szept. 21. 10:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyetértek az elsővel, nézz körül, és vásárolj magadnak, én egy gyönyörű ruhát találtam 35-ért.

Amúgy eladó :)

2012. szept. 21. 13:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Hú, hát nem akarok hülyeséget mondani, asszem az enyém onnan volt (ha ez a szalon van a főúton, majdnem egy benzinkútnál). Ott 130e-ért varrtak rám ruhát, a kölcsönözhetőek nem tetszettek, vagy nem voltak rám jók. A ffi öltönyt a férjemnek ott varrattuk, az 40e volt, az a sajátja lett. Az szerintem nagyon szép. Nem tudom azóta mi változott (ez 4 éve volt), azért ha útbaesik, nézz be, hátha...
2012. szept. 21. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!