Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan rossz minőségűek az Ukrán menyasszonyi ruhák?
El kell hogy keserítselek, ránézésre az összes szar.
Természetesen a magyar szalonokban is ugyanez a helyzet, ezt nem kétlem.
AKinek egy kis esze van, tervezőtől rendel ruhát, vagy igényesebb varrónővel készíttet.
A szalonos ruhák mind kitűnő példái a silány tömeggyártásnak; igénytelen varrás, rossz anyagok, az ár és az előállítási idő csökkentése érdekében...csak az nem jut eszükbe, hogy a minősége is egyenes arányban csökken vele. Persze van, aki beéri ezzel is.
Igazatok van szívem szerint én is Benes Anitával terveztetném a ruhámat,de sajna nincs 6-700ezer forintom rá.csak az idegesít,hogy lehet bemegyek egy szalonba és ugyanazt a ruhát,amit ott kibérelnék 160.000ért azt megvehetem 50.000ért is akár.
Biztos,aki evvel foglalkozik feltűnik neki,hogy mennyire rossz minőségű,nekem is van amelyik csúnya így az oldalon,de vannak szépek.legalábbis én nem mindet ilyen fényes szar anyagúnak látom.
74%-os, te vagy már egy tájp*raszt :)
Ja, tehát mert valakinek más a véleménye, mint a tiéd, akkor az már úgy hülye, ahogy van? Mert te aztán értesz hozzá. Én meg zenész vagyok. És akkor ha valakinek másmilyen zene tetszik, ami nekem nem, akkor az már egyből gyökér és ne is hallgasson zenét? Pff...
Marhára nem érdekel, mit gondolsz. Az én ruhám gyönyörű volt és meseszép voltam benne.
Tény, hogy Ukrajnában sok a gagyi, és vacak anyagokból is varrnak ruhákat, de ha mutatod, hogy ebből varrják meg, akkor olyanból varrják. Az enyém sem abból a ropogós, keményített sz*ból volt, sem az ultracsillogós giccsből, hanem nagyon finom, szinte muszlinszerű anyagból.
Ungváron is próbáltam rengeteg ruhát (az Aphrodita szalon Beregszászon van), ott is olyan csodás, finom anyagokból is voltak ruhák, hogy még. Csak tudni kell választani. Mert igen: van gagyi is, meg sok gyönyörű is. Aki gagyit választ, az magára vessen.
De azért általánosítani, hogy ott minden sz*r...?
Hát b*szki, én azt tudom, hogy az én ruhám onnan volt, és k*rvára nem volt sz*r :)
Na most nekem van személyes tapasztalatom, amit a kérdező is kért, neked meg csak a szád jár.
"És akkor ha valakinek másmilyen zene tetszik, ami nekem nem, akkor az már egyből gyökér és ne is hallgasson zenét? Pff... "
A zenében is van minőség és sz*r, nemde?
Na ugyanez igaz a ruhákra is. Remélem sikerült felfogni.
Egy szót sem ejtettem a saját ízlésemről, csupán a ruhák elszabottságáról, rossz minőségű anyagáról, stb.
OLvasd át jobban, mielőtt kiakadsz.
Megértem, hogy egyeseknek nincs pénzük minőségi, egyedi munkákra, de ez nem azt jelenti, hogy ilyen szennyekhez kell folyamodni.
Egy ügyesebb, kevésbé drága varrónő 50.000 körül azoknál a tákolmányoknál fényévekkel szebb, jobb kialakítású, jobb minőségű ruhát varr. Az csak igényesség kérdése, hogy ki melyiket választja. Ha te beéred poliészter, elszabott, műanyag strasszos ruhákkal, az a te egyéni szocproblémád.
"Na most nekem van személyes tapasztalatom, amit a kérdező is kért, neked meg csak a szád jár."
Mint mondtam, nekem a ruhatervezés-varrás a foglalkozásom. Szerintem több tapasztalatom van, mint neked. De ez csak egy sejtés :)
Ad 1 képeket látsz, amin koránt sincs rajta minden kész ruha, ráadásul varrnak is ruhát, abból, és ahogy te akarod.
Ad 2 abból ítélve, hogy még szóhasználatba is belekötsz ráadásul rosszul, az jön le, hogy egy kötekedő idióta vagy, aki alap és ismeretek nélkül unalmában okoskodik olyan dolgokban is, amiről gőze sincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!