Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan rossz minőségűek az Ukrán menyasszonyi ruhák?
Neked nincs gőzöd semmiről.
Hazudozni nem szokásom, te ámítod itt a népet filléres "minőségi" ruhákkal. Akinek egy kis esze van, élből tudja, hogy ez a kettő kizárja egymást.
Nem véletlen drágák a híres tervezők, minőségi szalonok ruhái. De te biztosan jobban tudod, és nem az, aki évekig ezt tanulta, ezzel foglalkozik. Gratula a beképzeltségedhez.
Ha nem a leg"játékbaba-ruha" anyagú ruhát veszi meg valaki senki le se fogja szarni mi van rajta. Az esküvői fotók úgy is szét vannak retusálva, a násznép meg nem áll oda bogarászni, hogy ellenőrizze miből van a gyöngy stb.
Nagyon nagyra vagy a tudásoddal, de a hozzáállásod szánnivaló, ugyanolyan szolgáltató vagy te is, mint a többi és tudhatnád, hogy a rosszindulat, meg más dolgok pocskondiázása nem jó reklám.
"Nagyon nagyra vagy a tudásoddal, de a hozzáállásod szánnivaló, ugyanolyan szolgáltató vagy te is, mint a többi és tudhatnád, hogy a rosszindulat, meg más dolgok pocskondiázása nem jó reklám."
Nem reklámoztam magamat. A reklámozás az lenne, ha a saját termékeimet mutogatnám, fényezném. De ez nem fog megtörténni, mert nem ezért vagyok itt.
Lehet, hogy te rosszindulatnak veszed, de az a te bajod. Pusztán tárgyilagosan közöltem, hogy az oldalon látható ruhák bűnrosszak. Tudom, hogy ezt sokan amatőr szemmel nem látják, de ettől még nem kötekedésből írtam.
Ha megnézed pl. egy igényes ruhaszalon képeit, a nem retusált képeket, hanem pl. a vendégek által beküldött képeket a viselt ruhákról, ott látod igazán a különbséget. Az olyan oldalról eleve megvan a véleményem, ami ilyet nem vállal. Arról már nem is beszélve, ha nekik a kész, promóciós képeik néznek ki úgy, ahogy (arra nem adtak, hogy egy jó fotóst és modellt felbéreljenek, igényes képek készítése érdekében, hanem a legolcsóbb, legroszabb beállítású, semmit sem mutató képekkel is beérik).
Lehet, hogy nem hiszed el, hogy ez rossz minőség, de ettől ez még csak tagadás. Neked hiába mondják, hogy műselyem, ha te elhiszed, hogy az valódi. Annak, aki ilyesmiket bámul 24/7-ben egy fél mondattal sem kell említeni, hogy ez mind műanyag.
És mint "szolgáltató" az a véleményem, hogy ilyen dolgokra adni KELL. Az ettől eltérő, alábbvaló munkákról pedig szívem joga kijelenteni, hogy NEM MINŐSÉGIEK. És ennek az egyetlen célja az, hogy felnyissam az emberek szemét, hogy különbséget tudjanak tenni alkotás és fércmunka között, ha már maguktól nem sikerült.
"az enyém is 22 ezer ft volt, gyönyörű fehér szatén"
Ezt meg pláne nem trollságból, de a szatén métere 3.000 ft-nál kezdődik.
Egy menyasszonyi ruhához érdemes legalább 10 métert felszámolni (egy pörgős szoknyás térdig érő ruha általában 3-4 méter), így kétlem, hogy a ruhád szatén lett volna.
Ha azzal számolunk, hogy a szalonok és a jobb varrónők kedvezményesen kapják az anyagot, valamint hogy rosszabb minőségű, de szatén ruha volt, akkor is minimum 1500 - 2000 ft-ot fel kell számolni.
Erre jön rá a varratás óradíja vagy a szalon haszna.
Akárhogy is számolom, 22.000-ért nincsen szatén ruha.
Én meg akárhogy is nézem, te magyar árakkal számolsz.
Az anyag is olcsóbb, meg egy olyan országban, ahol 25 ezer forint a havi minimálbér szerinted a varrónő annyiért varr, mint itt nálunk?
én vok a 22 ezres..hát akkor nem szatén, de pont ilyet akartam, te liba és azért volt 22 ezer mert egy ottani ismerős hozta nagyker áron...:))
és ki nem sz.rja le hogy te milyen minőségről beszélsz, szerinted a násznép közt mindenki ruhatervező a diornál? nekem akkor sem kéne többszázezerért ruha ha lenne rá pénzem, ostobaságnak tartom ennyi pénzt egy ruháért kidobni...a minőség olyankor kell amikor valamit tartósan hordasz, hogy ne menjen szét, az meg nem a menyasszonyi ruha ugyebár....
"Én meg akárhogy is nézem, te magyar árakkal számolsz."
A magyar árukat a textiliparban többnyire külföldről hozzák. Jobb üzletekben Franciaországból, Németországból, Olaszországból.
Ugyanez igaz külföldön is a jó minőségű anyagokra is - tehát akárhogy is nézed, az anyagár egy.
A rendes szatén métere otthon is, és mindenhol máshol Európában ennyibe kerül. Az, hogy ha Kínából, Vietnamból, Indiából rendelnek mindenféle gyermekmunkával előállított szövetet mennyibe kerül, az már más téma. Én nem ezt veszem standardnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!