Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mernétek így esküvői ruhát rendelni? Mindenféle próba
nélkül?
Úgy tudom,hogy a neten rendelt dolgokat,legyen az ruha,könyv vagy bármi,ugyanúgy vissza lehet cserélni,mint,ha boltban vetted volna.Erre azt hiszem van pár nap,de utána kell nézni.
Egyébként melyik ruhát nézted ki? :)
2009. júl. 10. 21:09
persze, max 1 varrónőt kell keresni utána aki méretre igazítja...
2009. júl. 10. 21:09
Csak akkor, ha előtte már próbáltam hasonló fazont, nehogy nagyon meglepődjek.
2009. júl. 10. 21:12
4/15 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy vissza lehet küldeni, de az is nekem kerül plussz pénzbe. A ruhát illetően, meg még nem jutottam dűlőre.
"Csere-és visszavásárlási lehetőség
Az OTTO-tól nyugodtan rendelhet! Cégünk minden termékére teljeskörű csere - és visszavásárlási lehetőséget biztosít. Ha a kiszállított terméket bármilyen ok miatt nem találja megfelelőnek, a kiszállítást követő 14 napon belül küldje vissza a címünkre, és mi visszatérítjük Önnek az áru ellenértékét."
2009. júl. 10. 21:16
Mindenben,amit neten rendelsz van kockázat!Csak egy képet látsz róla,nem foghatod meg,nem veheted fel.Így lutri,hogy valóban 100%-ig tökéletes lesz-e.De! Engem megnyugtatna a tudat,hogy visszaadják az árát,ha nem jó.Igaz,hogy a postaköltséget nekem kell állni,de még mindig kisebb összeg ez,mintha berendelek valamit és aztán nem jó és vehetek egy teljesen új ruhát úgy,hogy ez a nyakamon marad.Azt mondom,ha innen tetszett meg valami nagyon,akkor tegyél egy próbát.
2009. júl. 10. 21:31
7/15 anonim válasza:
Én biztos nem rendelnék így,és főleg nem esküvői ruhát!!
2009. júl. 10. 21:52
Ha valaha vásároltál már az OTTO-tól, és jó volt , akkor nem kellene nyugtalankodnod. Szerintem az a jó az ilyen rendelésben, hogy ha egyszer is hordtad a ruháikat és megfelel, jól érzed magad benne, olyan, mintha rád szabták volna, akkor a többi is ugyanolyan viselet lesz. Nem a reklám helye, de én inkább a Quellenél vásárolok igy rendelésre, és soha nem csalódok. Ha nem tetszene, vagy nem az lenne, amire számitottál, akkor pedig nyugodtan visszaküldheted. A ruha összegéhez viszonyitva a szállitási költség csak nem olyan nagy tétel, és ha pont az egyik tetszik, miért ne próbálnád meg?
2009. júl. 10. 22:08
Én biztos, hogy nem, mert az én méreteim nem szabvány méretek (a derekam vékony, a csípőm szélesebb, tehát már itt nem vagyok egyenes fazon, mellben is inkább kicsi, és még alacsony is vagyok), és egy ilyent látnom kell magamon.
Egyébként én eldöntöttem, hogy magam fogom varrni, de próba nélkül semmilyen ruhát nem veszek, még cipőt se. Esküvőit meg pláne, hiszen azt jó esetben egyszer hordom, és egész nap, és abban úgy kell éreznem magam, hogy semmi ne zavarjon.
2009. júl. 10. 22:40
Én nem rendelnék emlékszem mikor az esküvőmre készültem nagyon nagyon sok ruhát próbáltam mire megtaláltam a tökéletest magas vagyok és eléggé vékony nagyon soknak a fazonja nem volt jó vagy csak pusztán nem állt jól rajtam az egész ruha stb
2009. júl. 10. 22:55
Kapcsolódó kérdések: