Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mernétek így esküvői ruhát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mernétek így esküvői ruhát rendelni? Mindenféle próba nélkül?

Figyelt kérdés
[link]
2009. júl. 10. 21:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nemcsak azért nem rendelnék így menyasszonyi ruhát, mert a méret talán nem jó, hanem azért is, mert hiába jó rám, mindenkin máshogy áll a ruha. Ha felpróbálsz valamit, akkor látod, hogy jól áll-e neked vagy sem. Hiába szép egy ruha, ha nem áll jól valakinek. Meg ha elmész egy szalonba, nem az van, hogy egyet kiválasztasz és az vagy jó vagy nem, hanem akár harminc darabot is felpróbálhatsz. Jobban tudsz szerintem dönteni, ha személyesen ott vagy.
2009. júl. 11. 07:37
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan! Egyetértek az előttem szólóval. Az, hogy méretben jó egy ruha, az nem jelenti azt, hogy jól is fog állni rajtad. Én nemrég választottam ruhát, és meglepődtem, mert az állt a legjobban, amire nem is számítottam. Fel sem akartam próbálni, de aztán hála Istennek a csajok rábeszéltek, és az lett. És pont, amelyekről azt gondoltam, hogy tuti lesz, na azok áltak rajtam a leghülyébben. Szóval szerintem ezért is kell próbálni. Én nem mernék kép alapján rendelni.
2009. júl. 11. 11:37
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha pontosan olyan arányú vagy, mint a konfekció méret, és tudod, mi áll jól (pl.már végigpróbáltál sok ruhát egy szalonban, és kialakult, mi a legelőnyösebb), akkor nyugodtan rendelj.
2009. júl. 12. 18:17
 14/15 anonim ***** válasza:

Az OTTo-tól még az életben nem rendeltem olyan ruhát, ami jól állt volna rajtam. Olyan is volt, ami méretben nem passzolt.

Elég drága ruhák ezek ahhoz, hogy próba nélkül megvedd, még akkor is, ha visszaveszik, ha nem jó. Ennyi pénzért már varrnak neked, kölcsönözhetsz, vagy megveheted fele áron Ukrajnában.

2009. júl. 13. 10:30
 15/15 anonim ***** válasza:
A sógornőm tőlük rendelte a ruháját:: [link] Én is innen szeretném,mert gyönyörű és tökéletes!!! :)
2009. júl. 14. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!