Báli ruhát szeretnék rendelni magamnak és üzletekben nem nagyon találtam olyat, ami elfogadható árban is van és tetszik is, így neten nézelődtem. Van egy oldal ahol meseszép ruhák vannak csak az a baj, hogy minimum 15 nap míg kiszállítják és nem tudom, hogy megfog e jönni addig,mert nemsokára bál lesz. Igazából az érdekelne, hogy aki rendelt már ilyen oldalról, neki megjött a termék?
2013. jan. 26. 23:04
1/6 anonim válasza:
én nem rendelnék, mert általában az ebay-ről rendelik, és simán meg tudom én is venni, csak jóval olcsóbban, ugyan onnan, ahonnan ők.
2013. jan. 27. 00:27
2/6 anonim válasza:
Pontosan: Anyu szokott e-bayezni, 8 dolcsikért postával rendelt már több órát (csak órákat eddig)és 3 hét volt a legtöbb amit várt. Csak egy bankszámla és egy paypall regisztráció kell hozzá. A facebookon kb dupla áron van fenn mint amennyiért te is megrendelheted.
2013. jan. 27. 09:25
3/6 anonim válasza:
Csak akkor ha van weboldaluk is és egyértelműen le van írva, hogy mik a szerződési feltételek, mikor szállítanak, mikor van helye reklamációnak, mikor cserélnek, stb. Mindezt fontos tudni ahhoz, hogy olyan ruhát kapj amilyen rendeltél, időben megkapd és ha valami nem stimmel visszavegyék, kifizessék, stb.
2013. jan. 27. 12:18
4/6 A kérdező kommentje:
Nézte már én is az ebay-t, de ezt a paypal számlás valamit nem nagyon értem, na mind egy köszönöm a segítséget nektek:))
2013. jan. 27. 18:23
5/6 anonim válasza:
2. vagyok. a Paypal számla annyi, hogy felmész a paypal.com-ra és regisztrálsz. Lesz egy virtuális számlád egy azonosítóval...pont mint a fősulik Neptun számlája. Van egy közös számla ahova mindenki utal és van egy kód amit a közleménybe beírsz és abból azonosítanak. Belépsz a paypalra és látod az oda utalt egyenlegedet és arról a felületről fizeted ki a megvett cuccot. Beállíthatod milyen pénznemet utalsz, vagyis nemcsak forintban hanem dollár, euró, font, akárhogy lehet utalni. A pénz a címzett szintén paypal számláján jelenik meg, onnan tudja elutalni a saját számlájára vagy ő is elvásárolja...
Ennyi a különbség :) Meg talán az hogy jobban nyomonkövethető reklamáció esetén a fizetés... tudod Kis Józsitól veszel, de Nagy Lajosné számlájára utalj stb.... itt ilyen nincs :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!