Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Facebookon szoktam látni...

Facebookon szoktam látni "árusokat", akik külföldről rendelik a ruhákat. Hogyan lehetnék én is ilyen "árus"? (Lent érthetőbben)

Figyelt kérdés

Kb. minden ilyen rendelős lánynál szoktam látni a következő ruhákat:

[link]

[link]

[link]

[link]

Akinek pedig van facebook fiókja, az ha beírja keresőbe, hogy "rendel", akkor egyből kidob egy rakat ilyen felhasználót.

2012. nov. 17. 18:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Létrehozol egy 'árulós' profilt, leszedsz képeket ebayről meg ilyen külföldi oldalakról, feltöltöd, aláírsz egy árat postaköltséggel + az egyéni haszonnal (ne legyen túl nagy) és vársz. Ha valaki rendel, te is megrendeled ebayről a saját lakcímedre majd, ha fizet a vevő továbbküldöd neki a csomagot.
2012. nov. 17. 18:19
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem, tényleg van valami ilyen oldal, ami ezeknek az árusoknak van. Csak nem tudom, hogy pontosan mi az, vagy hogy hogy is megy ez.
2012. nov. 17. 18:39
 3/12 anonim ***** válasza:

Az előbb már leírtam, de vannak külföldi oldalak. Nem az a lényeg, hogy minden árusnál ezer ugyanolyan ruha legyen! Legyél már egyedibb és keresgélj! Az ilyen japcsi cuccokat senki nem veszi.

dropdead.com stb Ilyen oldalakról rendelj, mert itt nem vágnak át.

2012. nov. 17. 18:43
 4/12 anonim ***** válasza:
31%
Mert aztán a Drop Dead egyedi :'D
2012. nov. 17. 21:01
 5/12 anonim ***** válasza:
Mert nagyon sok Drop Deadet látsz rohangálni Magyarországon és nagyon sok rendelős oldalon látod :,D Vicces vagy utolsó! :D
2012. nov. 17. 21:13
 6/12 anonim ***** válasza:
Elég sokat látok képzeld el és nem egy (magyar) rendelős oldalt is ismerek akármennyire hihetetlen számodra ;) A linkjei alapján teljesen más típusú ruhákat szeretne "árulni" amire lenne is kereslet... De mindegy, magyarázz csak!
2012. nov. 17. 21:29
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem magyarázok, mert olyan sötét vagy hogy észérvekkel

sem lehet meggyőzni XD A koro azért érdekelni xdd

2012. nov. 17. 21:54
 8/12 anonim ***** válasza:
33%

"Az ilyen japcsi cuccokat senki nem veszi. "

Pontosan, mivel az ebayen NINCSENEK japcsi cuccok.. azokért szépen el kell utazni Japánba, szóval EGYEDIEK :DD

2012. nov. 17. 22:45
 9/12 anonim ***** válasza:
:O Istenem... Persze a facebook árusok japánba utaznak érte, reális... Használd már az eszed, ha már beleteremtették a tök fejedbe! Az internetről lehet rendelni...
2012. nov. 18. 08:50
 10/12 anonim ***** válasza:
33%

AZT MAGYARÁZOM TE IDIÓTA :DDDD

Az interneten NEM LEHET japán ruhákat rendelni, ha valamelyik japán boltnak éppen van webshopja 99,9% hogy csak Japánba szállít! :DDD Az összes ilyen japánnak meghirdetett ruha az ebayen vagy máshol KÍNAI MÁSOLAT.

2012. nov. 18. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!