Facebookon szoktam látni "árusokat", akik külföldről rendelik a ruhákat. Hogyan lehetnék én is ilyen "árus"? (Lent érthetőbben)
Kb. minden ilyen rendelős lánynál szoktam látni a következő ruhákat:
Akinek pedig van facebook fiókja, az ha beírja keresőbe, hogy "rendel", akkor egyből kidob egy rakat ilyen felhasználót.
Az előbb már leírtam, de vannak külföldi oldalak. Nem az a lényeg, hogy minden árusnál ezer ugyanolyan ruha legyen! Legyél már egyedibb és keresgélj! Az ilyen japcsi cuccokat senki nem veszi.
dropdead.com stb Ilyen oldalakról rendelj, mert itt nem vágnak át.
Nem magyarázok, mert olyan sötét vagy hogy észérvekkel
sem lehet meggyőzni XD A koro azért érdekelni xdd
"Az ilyen japcsi cuccokat senki nem veszi. "
Pontosan, mivel az ebayen NINCSENEK japcsi cuccok.. azokért szépen el kell utazni Japánba, szóval EGYEDIEK :DD
AZT MAGYARÁZOM TE IDIÓTA :DDDD
Az interneten NEM LEHET japán ruhákat rendelni, ha valamelyik japán boltnak éppen van webshopja 99,9% hogy csak Japánba szállít! :DDD Az összes ilyen japánnak meghirdetett ruha az ebayen vagy máshol KÍNAI MÁSOLAT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!