Lehet sötétbarnából más hajszín? Érthetőbben lent:D
16/L
Ilyen az eredeti hajszínem:
és szeretném ilyenre festetni:
Na szóval megoldható lenne úgy hogy nem szivatnák le a hajamat. Pédául úgy hogy 2 ilyen hajfestékkel befestem és lesz valamilyen színű utána meg azzal amiet akarok, vagy fodrász megtudja oldani leszívatás nélkül?
És bocsi a sk kérdésért, de még szerintetek jól állna nekem ez a hajszín amit mutattam, ha zöldesbarnás a szemem és fehér a bőröm, de megyek szoliba és barna leszek.
háááááát.... nagyon sötét ahhoz, hogy befogja. Vegyél egy syoss szőkítő festéket az állítólag 7 árnyalattal világosítja a hajat. ( [link] )
ez után már szerintem rá lehetne festeni, viszont a zöld szemhez és fehér bőrhöz nem ajánlom a szolit mert a zöld szem+fehér bőr+vörös haj nagyon nagyon szép együtt ^^
Hogy mennyit árt a hajadnak azt sajnos nem tudom, de a leszivatásnál mindenképp jobb!
majd írj, hogy döntöttél és, hogy mi lett az eredmény :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!