Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mernetek eskuvoi ruhat innen rendelni?
Errol a ruharol es oldalrol van szo: [link]
Masik, hogy ti ehhez vennetek fatylat? En szeretnek, de nem vagyok benne biztos, hogy ne lenne tul sok. Milyet ajanlanatok?
Nézd csak, illik hozzá a fátyol:) [link]
(Tudom, hogy nem ugyanaz:)
Nekem csak a trapézos ujj nem tetszik, de egyébként gyönyörű.
És még arra gondoltam, hogy azért ez az összeg nem olyan hatalmas, egy ekkora álomhoz mérten, szerintem egyszer élünk alapon vedd meg. Legfeljebb nem veszed fel. Annyi baromságra kidobhatunk 40 ezret, más 2 hónap alattelműkörmözi+fodrászolja+kozmetikázza.
Igen, en is a 150 ezerhez viszonyitottam a 40-et, es az meg egy kibirhato bukas az osszeget nezve, csak lelkileg nem viselnem jol, mert otletem se lenne mit tegyek es elmenne a kedvem az egesztol, pedig lelkes szervezo vagyok. :) Koszi a jo hireket az oldalrol, ezek biztatoak, most mar csak az anyagatol tartok, hogy ne legyen nagyon rossz minosegu.
Katalin ruhaja is gyonyoru es tenyleg passzolhat a fatyol. Koszonjuk a jo kivansagot is! :)
NE rendelj erről az oldalról!
A már emlegetett aliexpresshez hasonlóan egy kínai másolatoldal (ezért szerepel rajta ez a lopott kép is, ahogy még többezer másik!), számtalan ember pórul járt már velük! Képeket, kommunikációt ígérnek a ruha készítése közben, de amint megjön a pénz amit utalsz, nem hallasz róluk, aztán 3 hónapra rá kapsz egy selejtes poliészter förmedvényt!
Sajnos 13 éves ruhát sehol nem fogsz megkapni, így a varratást javasolnám, de jópár százezerbe fog kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!