Hogyan tudnék elmenekülni innen?
Figyelt kérdés
Hatalmas bajban vagyok. Egy órája apám nekem esett, majd megfojtott, közben ütlegelt, de szerencsére az öcsém és anyukám időben letudták rólam szedni. Jelenleg is a szobámban zokogok, egyszerűen nem tudom hova mehetnék így. Párom nincs, suli mellett pedig hiába dolgozom keresek 40ezret. Megfordult a fejemben már az öngyilkosság, hiszen ez nem egyszeri alkalom volt részéről. Egyszerűen nem tudok hova menni... mit tehetnék ilyenkor?2014. febr. 13. 20:24
2/12 A kérdező kommentje:
21
2014. febr. 13. 20:50
3/12 anonim válasza:
Albérlet?Rokon?Barát/Barátnő? (itt haverra gondolok)Kollégium? Valahová ezek közül nem tudsz menni?Ha nem akkor marad az a megoldás,hogy munka/diákmunka és miután összegyűjtötted a pénzt elköltözöl.
4/12 A kérdező kommentje:
40ezerből nem tudok megoldani egy albérletet, kollégiumba sem tudok menni. A barátnőm akihez mehetnék jelenleg külföldön van. :/ ezért olyan nagy a gáz.
2014. febr. 13. 21:02
5/12 anonim válasza:
Jelenleg?úgy érted valamikor visszajön?
6/12 anonim válasza:
Dehat mi tortent, miert esett igy neked?
7/12 A kérdező kommentje:
Igen, április végén jön haza. Édesanyámmal beszélgettem a következő pillanatban már ütött, a semmiből, a semmiért... Egy ostoba, undorító, kegyetlen vadbarom az apám. Szívem szerint leköpdösném. Soha nem volt apának való. Egy szánalmas barom.
2014. febr. 13. 21:21
8/12 anonim válasza:
Nincs esetleg olyan rokonod, aki befogadna addig míg a barátnőd hazajön? Mit szólt ehhez a dologhoz a családod? Csakúgy a torkodnak esett?
9/12 anonim válasza:
Próbálj meg társbérletet keresni és azonnali feljelentést tenni, valamint távoltartási végzést kérni! Ez nem játék!
10/12 Golden Gate válasza:
Rendőrségen feljelentés!!! Ha nyoma van, látlelet! Budapesten élsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!