Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnék elmenekülni innen?

Hogyan tudnék elmenekülni innen?

Figyelt kérdés
Hatalmas bajban vagyok. Egy órája apám nekem esett, majd megfojtott, közben ütlegelt, de szerencsére az öcsém és anyukám időben letudták rólam szedni. Jelenleg is a szobámban zokogok, egyszerűen nem tudom hova mehetnék így. Párom nincs, suli mellett pedig hiába dolgozom keresek 40ezret. Megfordult a fejemben már az öngyilkosság, hiszen ez nem egyszeri alkalom volt részéről. Egyszerűen nem tudok hova menni... mit tehetnék ilyenkor?
2014. febr. 13. 20:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2014. febr. 13. 20:47
 2/12 A kérdező kommentje:
21
2014. febr. 13. 20:50
 3/12 anonim ***** válasza:
Albérlet?Rokon?Barát/Barátnő? (itt haverra gondolok)Kollégium? Valahová ezek közül nem tudsz menni?Ha nem akkor marad az a megoldás,hogy munka/diákmunka és miután összegyűjtötted a pénzt elköltözöl.
2014. febr. 13. 21:01
 4/12 A kérdező kommentje:
40ezerből nem tudok megoldani egy albérletet, kollégiumba sem tudok menni. A barátnőm akihez mehetnék jelenleg külföldön van. :/ ezért olyan nagy a gáz.
2014. febr. 13. 21:02
 5/12 anonim ***** válasza:
Jelenleg?úgy érted valamikor visszajön?
2014. febr. 13. 21:09
 6/12 anonim ***** válasza:
Dehat mi tortent, miert esett igy neked?
2014. febr. 13. 21:17
 7/12 A kérdező kommentje:
Igen, április végén jön haza. Édesanyámmal beszélgettem a következő pillanatban már ütött, a semmiből, a semmiért... Egy ostoba, undorító, kegyetlen vadbarom az apám. Szívem szerint leköpdösném. Soha nem volt apának való. Egy szánalmas barom.
2014. febr. 13. 21:21
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs esetleg olyan rokonod, aki befogadna addig míg a barátnőd hazajön? Mit szólt ehhez a dologhoz a családod? Csakúgy a torkodnak esett?
2014. febr. 13. 21:27
 9/12 anonim ***** válasza:
Próbálj meg társbérletet keresni és azonnali feljelentést tenni, valamint távoltartási végzést kérni! Ez nem játék!
2014. febr. 13. 21:47
 10/12 Golden Gate ***** válasza:
Rendőrségen feljelentés!!! Ha nyoma van, látlelet! Budapesten élsz?
2014. febr. 13. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!