Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Rossz szemmel néznétek ha a...

Rossz szemmel néznétek ha a lányotok egy török férfival jönne össze, és tőle lenne terhes később?

Figyelt kérdés
A férfi Ausztriában él és dolgozik már régóta.
2014. febr. 10. 23:55
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
55%

A "török negyed"-ekhez meg csak annyit, hogy a MAGYAR munkásnegyedek semmivel sem különbek (itt épírömunkásokra meg egyéb végzettség nélküliekre gondolok), itt legalább annyira negatív a magyar, mint a török vagy arab jelzö.

A magyarokat eleve törököknek tartják a viselkedésük miatt is: káromkodnak, isznak, koszosak, verekedösek, lusták - szóval annyira nem kellene odalenni a "magyarsággal"

2014. febr. 11. 08:04
 32/64 anonim ***** válasza:
56%

Én Bécsben élek török kerületben.Minden este imátkozom hogy a leányomnak csak török férfi nem kerüljön.

Más kultúra,de nagyon más.

Alsó szomszéd =6 gyerek és még csak 25 éves.Én ilyen jövőt nem kivánok senkineksem

2014. febr. 11. 08:05
 33/64 anonim ***** válasza:
85%

Azért aki Ausztiában a török gettóban él,vagy annak közelében magyarként, az sem a három diplomáját és a világhírű szaktudását kamatoztatja kint.

Ez kicsit olyan, mintha egy külföldi ideköltözne aljamunkát végezni Budapestre, de csak a 8. kerület leglepukkantabb részén tudna szállást bérelni. Majd az utcán körbenézve megállapítaná, hogy a magyarok mind lecsúszott drogosok és alkoholisták, akik a kapualjban kiterülve alszanak.

2014. febr. 11. 08:19
 34/64 anonim ***** válasza:
85%

ma 08:19: NEKED van igazad, itt mindenki a lecsúszottakat veszi mércének.

Itt nálunk van török, arab, délkeletázsiai MÉRNÖK, akik NEM a gettóban lakik, hanem 4-5 szobás házat bérel, kultúráltan viselkedik, és sokkal különb, mint az átlag magyar MO-on.

2014. febr. 11. 08:26
 35/64 anonim ***** válasza:
82%

Ha vallásos a férfi (muszlim), akkor egyáltalán nem örülnék. Sajnos igaz vagy sem, de terjed a sztereotípia, hogy az elején istenítik a nőket, mikor pedig házasok, akkor teljesen a tulajdonaként kezeli a feleséget a férfi, onnantól nem igen járhat el, egyetlen feladata a gyermekek szülése. Teljesen más értékrend lesz fontos, mint mondjuk előtte. Én is hallottam hasonló történetet, bár nem első kézből, de viszonylag ismertem a lányt aki összeállt arab férfival. Valamint volt egy ismerősöm aki bár Magyarországon élt évek óta, beszél is magyarul, hazalátogatott Tunéziába, majd egyszercsak eltűnt és nem is jött vissza. Senki nem tud róla semmit, köddé vált. Nem tudom, hogy volt-e párja, olyan viszonyban nem voltunk, hogy ennyire ismerjem a kapcsolatait, de azt tudom, hogy van egy kisfia aki Magyarországon él az anyukával. Tehát ki tudja mi történt, vagy miért nem jött vissza, egyáltalán érdekli-e a fia?!

Szóval, ha vallásos a pasi, ha nem, azért félteném a lányom és próbálnám lebeszélni.

2014. febr. 11. 08:34
 36/64 anonim ***** válasza:
91%
Gondolom te vagy a lány. Török a párom, először a szüleim meglepődtek, de látták mennyire jól megvagyunk. Azóta őt is imádják, anyukám a gyerekének érzi, ahogy az ő szülei is engem. Babát még nem várok, de benne van a tervben. Ha gondolod írj privit, hátha tudok segíteni!
2014. febr. 11. 08:53
 37/64 anonim ***** válasza:
92%
Akik az arabokhoz hasonlítják a törököket: Azért nézzünk már meg például szaud arábiát és törökországot hány teljesen eltakart nő van a két országban. Meg kell ismerni a fiú szüleit, ha az apuka normálisan bánik az anyával szerintem nem kell elővenni a lányom nélkül soha és hasonló könyveket...
2014. febr. 11. 08:57
 38/64 anonim ***** válasza:
94%
Nem néznék rossz szemmel,ha tudnám,hogy szeretik egymást,megbízható,és természetesen mi is meg is merhettük, biztos lennék benne,hogy okos a lányom és nem fognak iszlám országba költözni,hogy magának rosszat akarjon.
2014. febr. 11. 09:09
 39/64 anonim ***** válasza:
84%
És mennyivel okosabb az a magyar aki büszke arra,hogy 18foknál nincs több a lakásban mert nincs rá pénze és flancilásnak mondja azt ha valaki nem spórol a gyereken be tud rendesen fűteni? magyar volt ez a kedves válaszoló nem török..
2014. febr. 11. 09:11
 40/64 anonim ***** válasza:
82%

37. Ott a pont.

En is igy mentem hozza a ferjemhez. Amikor kinnt voltunk, kb 1 evet, lattam hogy az edesapja hogy banik az anyukajaval.

Egyszerüen ledöbbentem azon, hogy az edesapja mennyire segitökesz pl a hazimunkaban. Muszlim ferfit 30 ev hazassag utan ennyire lelkiismeretesen mosogatni en meg nem lattam :D Pedig ök nem is nyugati törökök, hanem a kurd reszlegen elök.

Amiota együtt vagyok a ferjemmel, soha egy hangos megnyilvanulasa nem volt velem szemben(inkabb nekem volt :/).Meg dühösnek sem lattam.

Tehat lehet itelkezni, hogy igy a török meg ugy az iszlam, de nem art megismerni az illetöt es a csaladjat.

2014. febr. 11. 09:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!