Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Rossz szemmel néznétek ha a...

Rossz szemmel néznétek ha a lányotok egy török férfival jönne össze, és tőle lenne terhes később?

Figyelt kérdés
A férfi Ausztriában él és dolgozik már régóta.
2014. febr. 10. 23:55
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
2%
9-es ezt valahogy meg tudom erteni :D
2014. febr. 11. 00:54
 12/64 anonim ***** válasza:
31%

Marmint hogy nem jönnek ide europai ferfiert.

Nekem nem kene alkoholista magyar ferj.

2014. febr. 11. 00:56
 13/64 anonim ***** válasza:
72%

Nem igazán pártolom az iszlám vallásúakat ( a katolikusokat sem ) szóval nem lennék elragadtatva :)

De ha nem vallásos, akkor talán megértőbb lennék.

2014. febr. 11. 00:57
 14/64 anonim ***** válasza:
59%
Neked meg ennyi erőből egy nőgyűlölő arab kell aki a nászéjszakádon egy életre elvenné a kedved a szextől...
2014. febr. 11. 01:00
 15/64 anonim ***** válasza:
60%

Nem mindegyik arab, török, muszlim ferfi nögyülölö.

A török ferjemtöl tiszteletet es megbecsülest kapok.

Nem vagyok elnyomva.Amikor az ö hazajaban vagyunk, ugyanugy viselkedik velem, mint europaban. A csaladjaban nem divat a többnejüseg, az asszonyveres, csicskaztatas.

Igen vannak csaladok, ahol sajnos maskepp nevelik a fiukat.

Viszont volt magyar baratom, es ezert tudom azt mondani, hogy többe nem kellene. A haverok, a buli, a pia mindig fontos volt.Söt, meg is ütött.

2014. febr. 11. 01:09
 16/64 anonim ***** válasza:
92%
12-es! Mert szerinted csak ez a 2 veglet van? Az alkoholista magyar meg a szoros hatu kecskepasztor torok? Ha neked csak ezek jutottak akkor benned van a hiba!
2014. febr. 11. 01:14
 17/64 anonim ***** válasza:
97%
Van arra...akar egy pici esely is h tok mindegy h magyarrol...torokrol...arabrol...nigeriairol...azsiairol beszelunk, de mindenhol vannak jo es rossz peldak?
2014. febr. 11. 01:18
 18/64 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező, kár volt itt feltenned a kérdést. Ezen az oldalon mindenkinek Nagy Magyarország van a teli hátára vagy legalább a szíve fölé tetoválva és szerintük mi, mint kiválasztott, egyetlen és megismételhetetlen nép, többek vagyunk mindenki másnál a Földön! Bár az én Férjem bolgár, én is kapok eleget miatta, csak az számít hogy bolgár ami sokak szerint egyenesen arányos azzal, hogy ci*gány, hogy nem dolgozik, hogy üt-vág engem és a gyerekeket is... Pedig egyik sem igaz és pont azok akik így beszélnek róla, még a kislábujja köröm piszkánál is értéktelenebbek!
2014. febr. 11. 01:21
 19/64 anonim ***** válasza:
17%

Digo! Neked van csak ket veglet. Az eddig olvasott valaszaid alapjan(több kerdesnel is), a muszlim a szar, az europai a jo.

Azert irtam alkoholista magyart, mert akikkel eddig talalkoztam, egyik sem vetette meg az alkoholt. Nalam ez nem nyerö!

Azt sem irtam, hogy minden török ferfi mintaferj lenne, mert nem igy van.De vannak kivetelek.

2014. febr. 11. 01:22
 20/64 anonim ***** válasza:
74%

19#, nem szar, de szerinted egy magyar lány/srác kivel fog nagyobb eséllyel boldogabb kapcsolatban élni? Egy olyannal akivel kulturális szakadék van köztük vagy egy olyannal akivel nincs?

Amúgy ha a törökök annyira hűű de über egy nép akkor miért van az hogy (a példánál maradva) a Bécsi török negyedbe max a lecsúszott osztrák költözik és aki teheti menekül, kb gettóként van elkönyvelve!

2014. febr. 11. 01:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!