Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Rossz szemmel néznétek ha a...

Rossz szemmel néznétek ha a lányotok egy török férfival jönne össze, és tőle lenne terhes később?

Figyelt kérdés
A férfi Ausztriában él és dolgozik már régóta.
2014. febr. 10. 23:55
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
66%

Én laktam 1.5 évig együtt egy muszlim családdal. Aki szerint az normális hogy 10 fok van a szobában és az a mentalitás hogy "minek fizetni a fűtésre amikor lehet fázni is" annak gratulálok. Ráadásul a 6 hónapos babjával, amikor meg 39C°láza volt a gyereknek ment ám a sipítozás!

Ez csak 1 példa, de napestig lehetne sorolni. Egyszerűen olyan messze vannak az európai normáktól hogy hihetetlen.

2014. febr. 11. 01:47
 22/64 anonim ***** válasza:
78%
Volt több török kollégám. Bármilyen döbbenetes sokak számára, nem mindegyik egy utolsó hülye, teljesen eltérő világnézettel...az egyik kollégám itt összeházasodott egy orosz csajjal, már gyerekeik is vannak. Botrányos, mi?
2014. febr. 11. 01:55
 23/64 anonim ***** válasza:
29%
Digo, amiről gőzöd sincs arról ne beszélj, mert csak magadat égeted le! Spanyoloknál, olaszoknál és még lehet sorolni a déli népeket, szintén nem szokás fűteni, mert Szerintük egészségtelen! És tudod, igazuk is van, a hidegben alvás sokkal pihentetőbb. De gondolom Szerinted a spanyolok is hülyék és állat gyalázó, munka kerülő ci*ányok. Az olaszok is csak munkakerülő, tészta zabáló, kisebbségiek....
2014. febr. 11. 02:22
 24/64 anonim ***** válasza:
72%

Utolsó, akkor aludj sokat 10C°-os lakásban, hajrá! De ha én kiveszek egy szobát és ott van a szerződésben hogy "heating included" akkor nehogy már arab szokás szerint kockává kelljen fagynom Európában.

Egyébként meg van egy hangyányi különbség a spanyol, meg aközött a klíma között ahol mi laktunk.

2014. febr. 11. 02:41
 25/64 anonim ***** válasza:
74%
Ha pedig párhuzamot vonsz az olasz meg az arab népek között akkor kettőnk közül te nem tudod miről beszélsz.
2014. febr. 11. 02:43
 26/64 anonim ***** válasza:
90%
Nem ugrálnék örömömben, az biztos. Digoval egyetértek, de itt már nekem is megmagyarázták, hogy hiába élek egy éve egy olyan környéken, ami teli van pl. mindenféle arabbal, akik most estek be Európába és nem tudnak viselkedni, én semmit nem tudok róluk, mert ők igazából mind csodálatos, fantasztikus emberek. Egy kedves válaszoló meg is akart győzni, hogy a muszlim férjnél nincs jobb egy nőnek, de mikor konkrét okokat kértem, akkor csak le lettem hülyézve, mert a média kimosta az agyamat.
2014. febr. 11. 05:37
 27/64 anonim ***** válasza:
73%
Más kultúra,más szokások.....én nem tartom jó ötletnek.....a mai világban így is a házasságok több mint fele válással végződik,és ha így lesz,még attól is tartani kéne,hogy gondol egyet apuka,és a gyereket kiviszi Törökországban....ott meg hogy milyen jogai vannak egy nőnek....hát...nem sok!
2014. febr. 11. 07:00
 28/64 anonim ***** válasza:
72%

Hát...

Attőó függ, hgy ismerem-e a férfit.

Nem örülnék nek, pontosan az első által leírt okok miatt,mehát mert NAGYON FÉLTENÉM

Örülnék neki, hogy muszlim szertartás nélkül lenne a házastarsam nekem ez valahol arra lenne bizonyíték, ogy nem hisz abban, ahogy a muszlimok nagyrésze a nőkkel bánik.

Megprőbálnám az aggályaimat a lányommal megbeszélni.

És kérném, hogybpróbálja jőzan éssze végiggondolni, ami nagyon nehéz, ha az ember szerelmes.

Bíznék a lányom ösztöneimben.

Más nem is tehetnék.

Megpróbálnám a legjobbat kihizni az egészből, ahog akármilyen más féfi esetén is.

Én tudom, hogy nem szabadna általánosítani, hisze minden személy más,de nem tudom milyen mintát hozott.

Jő oenne a szüleit is ismerni.

Mert ha ők is "normálisan" élnek, akkor nagyon valószínű, hogy náluk is ez lesz, hisz a a férje is ezt a mintát látta

/ bár...ki mondja meg mi a normális?/

Rossz szemmel nem nézném, hanem aggódnék, egy kicsit tán jobbnan, mintha osztrákkal jönne össze.

2014. febr. 11. 07:23
 29/64 anonim ***** válasza:
38%

Mmint házastársa.,,nem az enyém...

Digo-t is megértem a tapasztalataival...de én magyar családot is ismerek ilyet..

Jött a ksigyerek hozzánk...tágra nyílt szem...ilyen meleg van? :o

Tehát nekem az nem érv,hogy mert ott ennyire hideg volt, azt hogy én hogy ítélem meg őket, nem változtatja meg...

2014. febr. 11. 07:34
 30/64 anonim ***** válasza:
12%
Magamat okolnám, hogy ilyen ostoba gyereknek neveltem fel a gyerekemet.
2014. febr. 11. 07:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!