Rossz szemmel néznétek ha a lányotok egy török férfival jönne össze, és tőle lenne terhes később?
Én laktam 1.5 évig együtt egy muszlim családdal. Aki szerint az normális hogy 10 fok van a szobában és az a mentalitás hogy "minek fizetni a fűtésre amikor lehet fázni is" annak gratulálok. Ráadásul a 6 hónapos babjával, amikor meg 39C°láza volt a gyereknek ment ám a sipítozás!
Ez csak 1 példa, de napestig lehetne sorolni. Egyszerűen olyan messze vannak az európai normáktól hogy hihetetlen.
Utolsó, akkor aludj sokat 10C°-os lakásban, hajrá! De ha én kiveszek egy szobát és ott van a szerződésben hogy "heating included" akkor nehogy már arab szokás szerint kockává kelljen fagynom Európában.
Egyébként meg van egy hangyányi különbség a spanyol, meg aközött a klíma között ahol mi laktunk.
Hát...
Attőó függ, hgy ismerem-e a férfit.
Nem örülnék nek, pontosan az első által leírt okok miatt,mehát mert NAGYON FÉLTENÉM
Örülnék neki, hogy muszlim szertartás nélkül lenne a házastarsam nekem ez valahol arra lenne bizonyíték, ogy nem hisz abban, ahogy a muszlimok nagyrésze a nőkkel bánik.
Megprőbálnám az aggályaimat a lányommal megbeszélni.
És kérném, hogybpróbálja jőzan éssze végiggondolni, ami nagyon nehéz, ha az ember szerelmes.
Bíznék a lányom ösztöneimben.
Más nem is tehetnék.
Megpróbálnám a legjobbat kihizni az egészből, ahog akármilyen más féfi esetén is.
Én tudom, hogy nem szabadna általánosítani, hisze minden személy más,de nem tudom milyen mintát hozott.
Jő oenne a szüleit is ismerni.
Mert ha ők is "normálisan" élnek, akkor nagyon valószínű, hogy náluk is ez lesz, hisz a a férje is ezt a mintát látta
/ bár...ki mondja meg mi a normális?/
Rossz szemmel nem nézném, hanem aggódnék, egy kicsit tán jobbnan, mintha osztrákkal jönne össze.
Mmint házastársa.,,nem az enyém...
Digo-t is megértem a tapasztalataival...de én magyar családot is ismerek ilyet..
Jött a ksigyerek hozzánk...tágra nyílt szem...ilyen meleg van? :o
Tehát nekem az nem érv,hogy mert ott ennyire hideg volt, azt hogy én hogy ítélem meg őket, nem változtatja meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!