Nem.Nekem is török ferjem van es terhes is vagyok.
Na de nemsokara jönnek a szep valaszok:
-Nezd meg a lanyom nelkül soha c. filmet
-Gondolj Mehmet Karcsikara
-elrabol, elad, elcserel kecskere. :D
Csak sokan nem ertik meg, hogy nem minden török es muszlim egyforma.
2014. febr. 10. 23:59
2/64 anonim válasza:
Nem tudom valahogy nem tudok elképzelni egy félig török unokát.
2014. febr. 11. 00:00
3/64 anonim válasza:
Szégyennek tartanám, hogy a lányomnak magyar férfi nem volt elég jó.
2014. febr. 11. 00:12
4/64 anonim válasza:
Nem. Ugyanúgy mint ahogy az osztrákoknak sem divat összejönni törökkel. Azaz amelyik osztrák lánynak török pasija(i) voltak annak eléggé hogy úgy mondjam "megcsappan a népszerűsége" az osztrák fiúk körében. Más kultúra, más vallás, más értékrend.
2014. febr. 11. 00:14
5/64 anonim válasza:
Kár volt ezt a kérdést megnézni...
2014. febr. 11. 00:16
6/64 anonim válasza:
Ha gazdag, akkor nem.
2014. febr. 11. 00:20
7/64 anonim válasza:
Isten ments! Szerencsére nekem soha nem volt gond a magyar, vagy legalább európai pasik közt is sikeresnek lenni, törökkel/arabbal max akkor ha kihalt az európai a Földről. Valahogy nem jön be az összenőtt szemöldök-tokától bokáig szőrös kombó sem.
26/N
2014. febr. 11. 00:20
8/64 anonim válasza:
Ha egy normalis ficko (nem pia+a buli az eletem...a kocsim a legfontosabb es teszek a jovomre ferfirol van szo) szereti,tiszteli,becsuli, ha rendesen banik vele akkor nem erdekelne. Az unokamat meg imadnam ugyanugy mint a lanyomat. Es nem kell egybol a "mas kultura,vallas" dumaval jonni,m a magyarok kozott is vannak link,semmirekello alakok
2014. febr. 11. 00:23
9/64 anonim válasza:
Nem is ebben az országban él, és nem is magyar, szerinted?
Beszél magyarul egyáltalán?
Én mindig azt mondom, az a nő aki nem fehér emberrel jön össze, meg is érdemli a sorsát.
Ha te ilyen bevándorló nője akarsz lenni, és gyengíteni a fehér,magyar fajt, hát lelked rajta.
Érdekes török, arab nők nem jönnek ide fehér férfiért.
2014. febr. 11. 00:27
10/64 anonim válasza:
Egyébként Bécsben a törökök lakta negyedek a leglepusztultabbak és a legolcsóbbak az ingatlan árak is. Ez sem véletlen... 10. bezirk például.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!