Félnem kéne hogy én is úgy végzem?
Figyelt kérdés
van 4 testvérem abból egy nem vérszerinti és kissebb is nálunk. a többi 3tesom nagyobbak mindegyikük betöltötte a 18-at. és a szüleim kirakták őket. igaz hogy egyik se dolgozót nem is tanultak. én is betöltöttem a 18-at én még tanulok. a tesoim mindig azt mondják nekem én is úgy végzem majd mint ők.2014. jan. 31. 18:52
4/9 anonim válasza:
Ugyanis ezek "megélhetési szülők".
Ha elmúlt 18 éves a gyerek, akkor már nincsen rá szükség, mert már nem jár a segíííííííly!!
5/9 anonim válasza:
Nem tudom, de én felkészülnék, hogy ne érjen meglepetés.
7/9 anonim válasza:
És ha pénzhez jutsz akkor sose tudjanak róla.
8/9 anonim válasza:
Sztem ha már nem tanulsz,és elmész dolgozni,és nem azt látják,hogy rajtuk akarsz élősködni,egész nap ellenni a semmittevéssel,akkor nem fognak kitenni.
9/9 anonim válasza:
Mennyi idővel a születésnapjuk után rakták ki őket. Mert az nem mindegy hogy másnap mehettek ahová akartak, vagy ezután lettek kirakva, hogy már egy éve otthon ültek és semmit nem csináltak.
Ha az utóbbi esethez hasonló áll fent, szerintem érthető a döntésük. S ha nem követed a testvéreid példáját nincs félnivalód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!