Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasimat nem látom 3hétig,...

Pasimat nem látom 3hétig, félnem kell?

Figyelt kérdés

Van párom,nagyon szeretem őt,pasim számtalanszor barátnőm akárki előtt kimutatja ,h mennyire szeret engem.Tegnap elbúcsúztunk egymástól,mert 3hétig nem látom őt,mert vidéken van a fősulija..de előtte beszélgetünk,h 3hét időben nyugodtan ismerkedhetek másokkal is,nem kell kivárnom(sex)..stb.de mondtam,h nem akarok mással lenni,ilyesmi.és az a érzésem,h intimet nem bírná ki 3hétig h ne legyen,azért talán mondta,h legyek mással is??vagy csak le akarja tesztelni,h 3hét alatt képes lennék e mással???

Sajnos félek,h mi lesz..és amúgy úgysem leszek mással,csak ő kell nekem és nem más.Mit csináljak?

2009. aug. 30. 14:31
1 2
 1/19 anonim válasza:
49%
azt akarja hogy orba szájba kurjál mer le akar koccoltatni .puszcsi XD
2009. aug. 30. 14:35
 2/19 anonim ***** válasza:
94%
Hát most őszintén megmondom,ritkán van olyan aki ilyent mond a csajának,ezzel szerintem az akarta súgalni,hogy ő ugyis lesz más csajjal a 3 hét alatt.Mégis milyen nagy szerelem párkapcsolat az,ahol mondják,hogy nyugodtan iemerkedj meg minden,úgysem leszek itthon 3 hétig.
2009. aug. 30. 14:37
 3/19 anonim ***** válasza:
94%

Húha,mit csinálj?Először is,fogalmazz írj érthetőbben magyarul!

Aztán meg,ha a"pasid"ajánlotta fel neked,hogy ismerkedj esetleg feküdj is le másokkal,akkor szerinted Ő mennyire szeret téged?Szerinted komolyan gondolja a kapcsolatotokat?

Valószínű nem az egyetlen vagy az életében.

Én azt mondom,ne fűzz nagy reményeket ehhez a kapcsolathoz.

Ha engem egy férfi így kezelt volna bármikor,nemhogy nem várnék rá,de azonnal lepattintottam volna.

2009. aug. 30. 14:40
 4/19 anonim ***** válasza:
73%

2 lehetséges történet van.

1.: Tesztelni akar, mit fogsz rá mondani, illeve mit fogsz lépni.

2.: Ha esetleg arra kerülne a sor, hogy lenne valaki akivel lefeküdhetne, tudja hogy nyugodt szívvel megteheti, mert nem fogod kidobni hiszen megbeszéltétek, hogy te is meg ő is.

De egyébként meg egy normális párkapcsolatba nem mondom azt a páromnak, hogy akkor most nem látjuk egymást akkor nyugodtan menj félre. Főleg nem 3 hétnél...

5/19 anonim ***** válasza:
82%

ha szeret akkor nem zat mondja, hogy jajj édesem dugjál akárkivel és én csak téged szeretlek.

Te aki szereted mondanál neki ilyet?

Amúgy ez a csak ő kell nekem megint ilyen kisajátítás, meg tulajdonnak tekintés. Mint mikor a kisgyerek kiveri a hiszits hogy kell neki mindenáron az a qrva nyalóka.

6/19 anonim ***** válasza:
87%
Ez már a vég,csak te még nem tudod elhinni.
2009. aug. 30. 14:42
 7/19 anonim ***** válasza:
84%
Na, Te ennek a pasinak nem nagyon kellesz Igaza van az elsőnek, durva volt, de igaz!! Egyébként 3 hét nem a világ, nem is értem ez milyen gondolkodás mód? Ilyen akármikor bejöhet még egy házasságban is, és akkor menjek át nyugodtan a szomszéd bácsihoz?
2009. aug. 30. 14:42
 8/19 anonim ***** válasza:
84%

Ez a kapcsolat holott!!!

3hetet nem bir ki...és ilyet mond??Hát én elküldtem volna,nemhogy várnék rá!!Nagyon komolyan gondolhatja veled...tuti magból indult ki!!Az én prom 5hétig volt külföldön dolgozni,de nem léptünk félre!!Ezt ki lehet birni...és soha nem mondott ilyet!!!Inkább tartottuk egymásban a lelket!!Undoritó a pasid!!!

2009. aug. 30. 14:44
 9/19 anonim ***** válasza:
75%
*halott
2009. aug. 30. 14:45
 10/19 A kérdező kommentje:
és arra kíváncsi leszek h ő mit fog mondani ,h 3hét alatt mégsem voltam mással???!!! NA majd végén kiderül ha hazajön.
2009. aug. 30. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!