Pasimat nem látom 3hétig, félnem kell?
Van párom,nagyon szeretem őt,pasim számtalanszor barátnőm akárki előtt kimutatja ,h mennyire szeret engem.Tegnap elbúcsúztunk egymástól,mert 3hétig nem látom őt,mert vidéken van a fősulija..de előtte beszélgetünk,h 3hét időben nyugodtan ismerkedhetek másokkal is,nem kell kivárnom(sex)..stb.de mondtam,h nem akarok mással lenni,ilyesmi.és az a érzésem,h intimet nem bírná ki 3hétig h ne legyen,azért talán mondta,h legyek mással is??vagy csak le akarja tesztelni,h 3hét alatt képes lennék e mással???
Sajnos félek,h mi lesz..és amúgy úgysem leszek mással,csak ő kell nekem és nem más.Mit csináljak?
ja hogy neked még majd akkor derül ki :D
akkor meg majd jól megpakol oszt megint elmegy tanulni, te meg csak vársz rá, vársz rá... ő meg vigan kefélget :D
meg is érdemled.
Biztos megveregeti a vállad,hogy milyen ügyes voltál!!!Használj addig vibrit:D
Ha szeretitek egymst,ilyenre nem kéne gondolni:mit fog mondani,h nem voltam mással??!!!hmmm
Örülj magadnak:)
Meg neki,mert lehet soha nem derülne ki,ha félrelépnétek...:)ennyi
Könyörgöm:D Főiskolára megy:D:D:D Nem egy 30 éves apukáról van szó aki a második vagy akár a harmadik diplomáját csinálja:D:D:D
Az összes többi ember válasza jó volt :D Igazuk van
Nekem a szüleim sokat voltak távol (apukám külföldön dolgozott), de sosem volt probléma, sem féltékenykedés.
Alapból paraszt, ha ilyet mond. Akkor is ha nem csal meg, de amúgy meg fog.
Pedig 3 hét nem is lenne olyan durva. :)
Ez nem szerelem, az mar biztos.
En ket honapig voltam tavol a paromtol, de ha ilyet mondott volna, otthagytam volna a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!