Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasimat nem látom 3hétig,...

Pasimat nem látom 3hétig, félnem kell?

Figyelt kérdés

Van párom,nagyon szeretem őt,pasim számtalanszor barátnőm akárki előtt kimutatja ,h mennyire szeret engem.Tegnap elbúcsúztunk egymástól,mert 3hétig nem látom őt,mert vidéken van a fősulija..de előtte beszélgetünk,h 3hét időben nyugodtan ismerkedhetek másokkal is,nem kell kivárnom(sex)..stb.de mondtam,h nem akarok mással lenni,ilyesmi.és az a érzésem,h intimet nem bírná ki 3hétig h ne legyen,azért talán mondta,h legyek mással is??vagy csak le akarja tesztelni,h 3hét alatt képes lennék e mással???

Sajnos félek,h mi lesz..és amúgy úgysem leszek mással,csak ő kell nekem és nem más.Mit csináljak?

2009. aug. 30. 14:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%

ja hogy neked még majd akkor derül ki :D

akkor meg majd jól megpakol oszt megint elmegy tanulni, te meg csak vársz rá, vársz rá... ő meg vigan kefélget :D

meg is érdemled.

2009. aug. 30. 14:49
 12/19 anonim ***** válasza:
79%

Biztos megveregeti a vállad,hogy milyen ügyes voltál!!!Használj addig vibrit:D

Ha szeretitek egymst,ilyenre nem kéne gondolni:mit fog mondani,h nem voltam mással??!!!hmmm

Örülj magadnak:)

Meg neki,mert lehet soha nem derülne ki,ha félrelépnétek...:)ennyi

2009. aug. 30. 14:51
 13/19 A kérdező kommentje:
engem nem érdekel ,ha nincs szex nálam..max..én is le tesztelem őt ennyi..kíváncsi vagyok.ha megy 3hétig más nővel volt akkor ott hagyom a francba..de amúgy mindig velem volt állandóan,sose akart menni sehová nélkülem,mindig velem jött meg vele is mentem ahová kellet mennem/mennie.nah mindegy,majd sor kerül 3hétból..ennyi
2009. aug. 30. 14:58
 14/19 A kérdező kommentje:
hát igen...sose lehet kiderülni h félrelépet e....XD nekem elég is a vibri..talán addig használom míg nem találom az igazit....:)
2009. aug. 30. 15:01
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezért örül most a fene nagy szabadságnak,mert eddig mindig mindenhová együtt mentetek, nyisd ki szépen a szemeidet,mielőtt piszok nagy csalódás érne!
2009. aug. 30. 15:12
 16/19 anonim válasza:
100%

Könyörgöm:D Főiskolára megy:D:D:D Nem egy 30 éves apukáról van szó aki a második vagy akár a harmadik diplomáját csinálja:D:D:D

Az összes többi ember válasza jó volt :D Igazuk van

Nekem a szüleim sokat voltak távol (apukám külföldön dolgozott), de sosem volt probléma, sem féltékenykedés.

2009. aug. 30. 15:31
 17/19 A kérdező kommentje:
de hát ő akart velem lenni mindig,megsértődött ha nem lehet velem vagy nem vagyok vele..csak rosszra gondolt,h én nem szeretem őt ,pedig hülyeség ,mondtam neki h ne gondoljon rosszra...nézd mennyi időt töltötem vele..de egyetlen dolgot nem értem ha nem kellek neki igazán.,akkor miért hagyott nálam egyetlen kedvenc kis cicus kabláját??
2009. aug. 30. 15:31
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Alapból paraszt, ha ilyet mond. Akkor is ha nem csal meg, de amúgy meg fog.

Pedig 3 hét nem is lenne olyan durva. :)

2009. aug. 30. 15:41
 19/19 anonim ***** válasza:

Ez nem szerelem, az mar biztos.

En ket honapig voltam tavol a paromtol, de ha ilyet mondott volna, otthagytam volna a francba.

2009. aug. 31. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!