Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mitcsináljak ha a saját...

Mitcsináljak ha a saját családom elfelejtette a névnapom?

Figyelt kérdés
Még az osztálytársaim is felköszöntöttek! Azok is, akikből ki sem néztem, hogy BOLDOG(!!!!!!) névnapot kívánnak nekem..

2014. jan. 30. 20:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%

Sokan nagyon rosszindulatúak tudnak lenni...

Persze hogy rosszul esett a kérdezonek, ha a családjában szokás névnapot koszonteni, visznek ajándékot a nagyiknak, kérdezo is ad kisebb ajándékot a szuleinek. Ha esetleg testvérei is vannak, akkor mindenkit felkoszontottek, most meg pont o maradt ki a szórásból.

Nekem szuleimmel nem fordult elo ilyesmi, de férjem o szinte minden dátumot és évfordulót elfelejt, sokszor még a saját szuletésnapját is. Ezért elotte 3 nappal mindig megemlítem, ha valami esemény kozeledik :)

2014. jan. 30. 22:06
 12/15 anonim ***** válasza:

Nálam egyszer előfordult, hogy a saját szüleim felejtették el, de azért mert éppen akkor voltunk egy utazáson és aznap jöttünk haza, így eléggé szanaszét állt mindenki feje. Nem is beszélve arról, hogy ott naptárt sem láttunk. Bevallom fejből, naptár nélkül én sem tudom a családtagjaim névnapjának dátumát, pedig szeretem őket, de a névnap nálunk jóval kisebb hangsúlyt kap, mint a szülinap.

24/n

2014. jan. 31. 09:37
 13/15 anonim ***** válasza:

Elmondok egy titkot: én rendszerint meglepődöm, ha valaki felköszönt a névnapomon, mert kajak nem tudom, mikor van névnapom

Mondjuk, ha Szilveszter lennék, akkor könnyebben eszembe jutna :D

2014. jan. 31. 11:15
 14/15 anonim ***** válasza:

Válasz: Juttasd eszükbe!

Amúgy BOLDOG NÉVNAPOT!

2014. jan. 31. 18:49
 15/15 anonim ***** válasza:

hat elkepzelm hogy rosszul esik

de en is voltam igy hogy elfelejtettek a szulinapom. tuntetoleg sutottem tortat, mikozbe anyu vegig ordibalt velem majd este mondtam hogy ma van a szuletesnapom erre apukam benyogte hogy elfelejtette es letudta annyival hogy adott egy nagyobb cimletu penzt. anyukam is adott penzt es a testvereim kozul az egyik mondta hogy tartsuk maskor, de aztmeg utalom, ugyhogy ja a mostani volt eletem legszornyubb szuletesnapja. bezzeg amikor a fentebb emlitett testverem volt ennyi eves neki nagy buli volt szervezve. ennyi.

hat ilyen is van sracok majd ha nagyobb leszek mat nem erdekel a szulinap es kesz

2014. febr. 2. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!