Az alkoholisták becsapják saját magukat is, vagy tudják hogy ez így nem jó?
Nekem apám alkesz, de a rosszabbik fajtából aki még titkolja is, minden "utalásra" rögtön védekezni kezd, még ha azt nem is utalásnak szánja az ember (pl. hogy elherdálódott az a pénz is--->mit herdálódott el?mikor herdáltam én el pénzt, ne mond már"
Állandóan hazudik, pl anyukámat kórházba kell vinni, de ő nem viszi,vigye bátyám mert ha ő elmegy itthonról akkor nem lesz aki főzzön, és addig ő megfőz (eközben a valóság,hogy már reggel inni akar és fél,hogy netán megbüntetik harmincezerre,holott azt el is ihatja -plusz poén,hogy általában nem főz meg)
Nem értem mire jó ez neki, legalább ha bevallaná,hogy alkoholista nem lenne könnyebb neki is?Vagy akkor fél,hogy változtatásra ösztönözné a család?De nem tudja,hogy nem vagyunk hülyék és egyértelmű,hogy ő beteg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!