Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » SEGÍTSETEEEK! Beleakadtam...

SEGÍTSETEEEK! Beleakadtam valamibe és a saját körmöm felszakadt ( mműkörmöm van) mitcsináljak?

Figyelt kérdés
gondoltam rá hogy elmegyek orvoshoz lefertőtleníti lekezeli, vagy a körmöshöz hogy szedje le a műkörmöt... mitcsináljak?
2011. jún. 10. 15:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
ha ezzel orvoshoz mész,készülj fel,hogy ki fog röhögni...van otthon alkoholod?akkor fertőtlenítsd le,a körmöd meg szedd le valahogy és most pár napig pihentesd,ne rakass fel körmöt,csak kibírod...nekem is van műkörmöm,mielőtt még azt hinnéd azért írom ezt mert ellene vagyok :D
2011. jún. 10. 15:36
 2/15 A kérdező kommentje:
tövig feltépte sajátkörmöm hogy szedjem le??
2011. jún. 10. 15:41
 3/15 anonim ***** válasza:
így látatlanban nem tudom,de mit csináltál,hogy ilyen baleset ért? első vagyok
2011. jún. 10. 15:44
 4/15 anonim ***** válasza:
nekem eddig,ha tetört ,akkor lepattant az egész egyben,és így simán vissza lehetett ragasztani,tegnap is elhagytam 2db-ot,este visszatettem otthon :D (tip+porcelán),tiéd?
2011. jún. 10. 15:44
 5/15 A kérdező kommentje:

nekem zselés a körmöm..

de nem a zselé vált fel..hanem a saját körmöm a bőrömtöl..:S

2011. jún. 10. 15:47
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

az igazi körmöd törött le ugye? mert ha igen akkor előző te vmit nagyon félreértettél :D

ha az igazi törött le akkor próbáld meg leszedni a műkörmöt...ha nem fáj áztasd vízbe és úgy :)

2011. jún. 10. 15:47
 7/15 A kérdező kommentje:

hülyéskedtünk a barátommal és bele akadtam a karjába..xĐ

elég hülye story..

2011. jún. 10. 15:48
 8/15 A kérdező kommentje:
nem letört felszakat a körmöm teljesen...
2011. jún. 10. 15:49
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Szedesd le a műkörmöt,vagy próbáld meg otthon egyedül leszedni.Utána ragaszd le a körmöd egy ragtapasszal.Ez sajnos sokáig elég csúnya lesz,ahogy elmondtad az alapján van egy elképzelésem hogy hogy nézhet ki: az egész hosszában be van szakadva,olyan mintha lenne rajta hosszában egy nagy vágás?Mert az jó sokáig fog tartani míg elmúlik,érdemes lesz leragasztanod minden nap,hogy ne akadjon bele semmibe (mert az elég fájdalmas lesz) illetve idővel le fog nőni.
2011. jún. 10. 15:53
 10/15 A kérdező kommentje:
hátt elég csúnya meg fájdalmas is... de nincs semmi vágás hanem felszakadt a sajátkörmöm és a mú rajta van ( levált körmöm a bőrömről)
2011. jún. 10. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!