SEGÍTSETEEEK! Beleakadtam valamibe és a saját körmöm felszakadt ( mműkörmöm van) mitcsináljak?
Figyelt kérdés
gondoltam rá hogy elmegyek orvoshoz lefertőtleníti lekezeli, vagy a körmöshöz hogy szedje le a műkörmöt... mitcsináljak?2011. jún. 10. 15:27
11/15 anonim válasza:
Huhh, egyik ismerősöm járt hasonlóan. Neki azt mondták szedesse le a műkörmöt és amíg teljesen rendbe nem jön, ne is tetessen fel.
12/15 anonim válasza:
Értem,hogy felszakadt a saját körmöd és rajta van a mű.Ezért írtam,hogy úgy néz ki, MINTHA...
Szedd le a műkörmöt,vagy szedesd le ha egyedül nem megy.Utána ragaszd le az ujjad stb.amit írtam.De egyszerűbb lenne leszedetni és megkérdezni a műkörmöst,ő biztos több ilyet látott,illetve velünk ellentétben ő élőben láthatja,úgy könnyebb eldönteni.
13/15 A kérdező kommentje:
köszii a váalszookat..:)
Utolsóó--> mostmár értem hogy hogymondod Köszi:)
és most szedtem le a sebtapaszt és olyan mintha forrna összefele a saját körmöm a börrel nem váltak el egymástol... HÁTHA ÖSSZEFORR
2011. jún. 10. 16:10
14/15 anonim válasza:
nem értettem félre semmit,tudom,hogy neki nem csak lepattant,hanem fel is szakadt,ezért írtam(1. hozzászólás is az enyém),hogy szedje le,fertőtlenítse és pihentesse (ne rakasson fel egy darabig körmöt)...
15/15 anonim válasza:
ragaszd le, a leszedés még ráér. egyenlőre nyugodjon meg, mert ha most hozzáér a reszelő, besz@rsz a fájdalomtól.
Egy műkörmös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!