Szerintetek mitcsináljak? (lent)
12-éves(lány) vagyok és nagyon vékony:S 160-cm és 40-kg
Szerintetek hogyan hízhatnák? mert nincs túl nagy étvágyam és hízás gyógyszert is használtam(használok) és nem vettem észre hogy híznák, és nagyon zavar hogy ilyen vékony vagyok...Segítsetek hogy hogyan hízhatnák a válaszokat (tanácsokat) előre is kössz.
12 éves létedre 40 kg-val szerintem nem vagy vékony
ahogy nőlsz ugy fogsz hizni
ne parázz azon hogy hány kiló vagy ... ahogy nősz meg fogsz hízni... nekem is vannak barátnőim akik 4-5-ben ilyen 30-50 kilók voltak most meg jól megnőttek (átlagos lett a súlyuk)... ha nem gondolsz arra hogy milyen vékony vagy pár év és meghízol..addig meg örülj hogy legalább nem kövér vagy! hízni könnyebb mint lefogyni!
amugy meg alacsony lehetsz..
Régebben én egyáltalán nem törődtem, hogy mit eszek stb... és olyan voltam mint a piszkafa... Aztán kb 3 éve elkezdtem úgy hízni, hogy lassan már a fogyókúrára kell gondolnom.. nah jó azért nem vészes a helyzet, de látom magamon azokat a párnákat (egyébként még most is azt mondják, hogy nagyon sovány vagyok)
Szóval ne izgulj. Idővel el kezdesz majd hízni, mikor majd nőiesedsz. Ez lehet örökletes is. Nincs véletlenül testvéred? Mert ha igen, akkor láthatod rajta, hogy te körülbelül hogy fogsz kinézni( persze csak ha a tesód idősebb :) )
köszönöm szépen a válaszokat:) amugy meg igen wan tesóm csak aza baj h kisebb...:D
Naade mind1
amugy meg mindenki annyiira soványnak tart..mondjuk van kivétel aki nem...:D de mindenkii megszólit h neem eszek vagymi....de amugy meg neem 16cm wook..rosszul írtam:S 164cm! szaalll......:D:D
de amugy meg nem 160* eztis férre irtam:S
bocsííxD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!