Mit tegyek? Elegem van a szüleimből.
Szia!
A te írásodból idézve: (megkapok mindent,Mindent, ami szükséges, azt megkapom, ruhákat, ételt, egy kis zsebpénzt, házat, ahol élhetek.)
Ez másnak nem adatott meg!
(Anyám már kész idegroncs, agyonhajszolja magát,Apa még annál is többet dolgozik)
Elhiszem, de kiért is hajszolják agyon magukat? Miattad, hogy legyen neked és megadjanak neked mindent, hogy az "ország 20. legjobb sulijába" járhassál egészségüket is tönkre téve.
Neked is kicsit belátóbb kéne lenni, ha ez megvan akkor ők is látják azt a változást amit szeretnének tulajdonképpen látni. Azt elkönyvelheted, hogy nem mindenkinek adatott meg, hogy ilyen szülei legyenek. Megértelek téged is, hiszen többet várnak el tőled de csak azért, hogy neked jobb legyen.
Feszültséget lehetne úgy oldani ha mondjuk te is szánnál rá időt és alkalmakat mondjuk amikor hazajön apa vagy anya a munkából agyonhajszoltan akkor készíteni nekik egy kávét vagy teát, elé raknád pár kedves szóval. Hiszen nem csak ők vannak érted, hanem te is értük. Kölcsönösen megoldhatóak a problémák.
Sok sikert kívánok és fel a fejjel, egyszer még megfogod köszönni nekik, hogy mit miért tettek.
28L/árva
Nekem is elegem van belőlük. Az én szüleim még ennél is durvábbak, mindenbe beleszólnak, még abba is, hogyan nevelem a saját gyerekemet. Főleg anyám, aki még azt sem bírja megérteni, hogy nem ugyanaz a személyiség vagyunk mi ketten. Ami neki ízlik, annak nekem is kell. És ez csak egy kiragadott példa volt.
Elhiszem, hogy jó akarnak, de teljesen tönkre tesznek idegileg, még úgyis, hogy már nem ott lakok.
Hiszti.
Most mindenki le fog hurrogni,de ez nem normális.
Én is szombatonként alszom ki magam ,amikor este 6-7-8 ig tanulok,és reggel 6-kor kelek! Nekem anyum volt ilyen sokáig(apum nagyon a másik véglet) Szeretem mindkettőt,de amikor leszid egy négyesért,az ötösre meg csak annyit mond hogy oké!
Engem is keltettek fel reggel,szombaton,de csak a régi ,jól bevált hiszti,üvöltés és zokogás segített. Ezt párszor eljátszottam,azóta jó a kapcsolatunk,de néha még emlékeztetnem kell,hogy ne szóljon le egy 4 esért és a többi. Nyilván szeretnek,és jót akarnak,de túlzásba viszik. Ők is emberek,nem tökéletesek. Én,ha a kezembe kerülne a kontroller,azt nem adnám vissza. Kész. Üvölthet,ütheti a fejem,akkor sem adom vissza. És ha elmegyek ,eldugom egy biztos helyre(Ez fikció volt,és tőlem mást akartak,és ugyanígy regálták le) Ez segített,egy próbát megér!
Jaj te kisz szegeny, oda ne rohanjak!
Orulj neki hogy a te szuleid legalabb azt mondtak hogy szeretnek. 17 eves vagyok. Soha az eletemben nem mondtak eddig hogy szeretnenek!!! A nyaron dolgozni voltam hajnal 5tol delutan 4ig apam nem csinalt semmit egesz nap otthon volt. Mikor hazaertem azzal koszontott hogy ordibalt velem, mert nem pakoltam ki az o szobajat. Mikor kimentem az utcara futott utanam es a szomszed szeme lattara megpofozott mert az o mocskat nem takaritottam el. 2 hete szetverte a hutonket mert reszegen ahhoz volt kedve.
Nekem kell mosnom,takaritanom itthon. 1 hete ettem utoljara fott kajat.
Az iskolaban soha nem jelentek meg meg, nem ismerik a szuleim a tanaraimat egyetlen szuloertekezleten nem jelentek meg. Es meg sorolhatnam... 2 evig konyorogtem egy telefonert hogy legalab ott tudjam tartani a kapcsolatot valakivel. Mikor nyaron dolgozni voltam elvettek a fizetesem a maradek keveset amit meghagytak az iskolai bevasarlasra kellett hagynom. Tankonyveim nincsenek mert nem volt mar ra penzem, anyamek meg nem fizetik ki nekem.
A te eleted a szememben egy csoda, cserelhetnenk ;) teszem hozza azt is hogy te fiu vagy.. en lany. Megis nekem a rosszabb. Ne rinyalj itt hogy mennyire szr neked😂😂 masoknak kaja nincs az asztalon, te meg a ps nem tudom mi a szroddal jatszol, amit en meg latni nem lattam nemhogy hasznaltam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!