Csak nekem tűnt fel, hogy a mai fiatalság alig jár iskolába?
Én sem vagyok vénlány, 22 éves vagyok, de vizsgaidőszakban ugyebár nincs órám.
Szóval jövök-megyek busszal vagy bárhol és azt veszem észre, hogy mindenhol hemzsegnek a diákok (főleg középsulisok), 10 órakor is szállok fel a buszra aztán hallom hogy két srác azon röhögcsél hogy a tanár hogy ordítozott amikor mindenki elment az óráról mert késett 5 percet és azt hitték nem lesz megtartva...
Én nem tudom milyen rendszer megy most, amikor én voltam gimis, nekünk reggel 8-tól délután 3-ig ott kellett lennünk a suliban, nem volt ilyen hogy jaj két óra között shoppingolni van kedvem a barinőkkel akkor fogom magam és elmegyek, mert akkor páros lábbal rúgtak volna ki, aztán tanuljak ahol akarok... A múltkoriban azon akadtam ki, hogy délelőtt 11-kor kb ilyen 14-15 éves kislányokat láttam egy ruhaboltban, olyan ruhákat nézegettek, amire azt mondtam volna "nőjél már előbb bele mielőtt megveszed édesem".
Nekik nincs iskola? Vagy változott valami a közoktatásban hogy ha van kedve ott marad, ha nem akkor megy ahova akar? A szülőknek ez nem tűnik fel? Vagy ennyire nem érdekli őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!