Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van még valakinek ilyen...

Van még valakinek ilyen nemnormális apja?

Figyelt kérdés
Annyira rohadtul utálom már!!!!!!! Egyszerűen hazajön és nem lehet csinálni semmit:( Mindenbe belepofázik, minden baj neki, az ételt sem szabad felhozni a konyhából, mert ilyen szinten pofázik bele mindenbe:( Annyira elegem van már belőle, gyűlölöm. Egy diktátor, egész életemben ilyen volt. Szörnyű természete van, nem lehet kibírni. Már amikor betoppan a lakásba, már akkor elönt a depresszió, mert tudom, hogy innentől kezdve nem lehet csinálni semmit és csak akkor lehetek némileg szabad, ha bezárkózok a szobába. Annyira elegem van már:(
2014. jan. 16. 18:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Borzalmas..nem ehetsz a nappaliban. Akkor költözz el, ekkora lelki terrort képtelenség elviselni. Hogy tehet ilyet.
2014. jan. 16. 18:40
 12/17 anonim ***** válasza:
48%

9-es, mi abban a lelki terror, hogy a konyhában kell enni?

Semmit sem írt a kérdező az apja viselkedéséről, csak azt, hogy megtiltja a szobában kajálást.

A kérdés többi része csak a kérdezőről szól: hogy ő "rohadtul" utálja, az apja "belepofázik" mindenbe, és "betoppan" a saját lakásába - és ettől a kérdező úgymond depressziós lesz.

Szóval, hol van ebben rossz bánásmód, lelki terror az apa részéről? Mert szülőként megkövetel bizonyos dolgokat a drága csemetétől? Hogy mik vannak...

2014. jan. 16. 19:04
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is vérlázító apád egyáltalán levegőt vehet a saját lakásába.
2014. jan. 16. 19:23
 14/17 anonim ***** válasza:
Amíg nem a saját házadban csinálja ezt addig tűrd el, de ha már elköltözték egy olyan házba amiért te dolgoztál meg és ott csinálja ezt akkor egyszerűen közöld vele, h csak akkor menjen hozzád, ha ezt befejezi. Én már 3 éve, h nem élek a szüleimmel, azóta is bánt, h miért nem segítkeztem otthon többet anyukámnak, mert egy háztartást vezetni egyedül elég nehéz, főleg, ha már gyerek is van... Szóval törődj bele, igen és örülj, h nem részegen jár haza... Nekem alkoholista apám volt és szörnyű dolgokat éltem át, de azt inkább nem írnám le....
2014. jan. 16. 19:30
 15/17 anonim ***** válasza:
Ki gyűlölködik, ki a gyűlölködő még nálatok a családban?
2014. jan. 16. 19:32
 16/17 anonim ***** válasza:

vajon miért nem lep meg a sok idióta válasz...

talán azért mert tudom, hogy ide is ugyanezek a tapló gyerekcsinálók írogatnak?

kérdező:

próbálj meg kitörni otthonról, legyenek barátaid akikhez átmehetsz, keress munkát és legyél önálló, mellette a tanulást se hanyagold.

ez van, van aki idióta szülők közé születik, nagyjából senkit se fog érdekelni a bajod, mint látod inkább csak leugatást kapsz. nem tudom hány éves vagy, de minél korábban kezdj el dolgozni mert 0 tapasztalat nélkül sehová nem vesznek fel évekig. illetve tanulj olyat ami versenyképes: programozó, mérnök. másnak nincs értelme. illetve nyelv és irány külföld.

hosszútávon ne tűrd el ezt, mert tönkre fog tenni idegileg, egyikőtök a kórházban/temetőben, másik a börtönben végzi. azt te sem akarod. próbálkozhatsz családsegítő szervezetekkel, de annak nem adok sok esélyt, hogy bármit is csinálnának. azért legalább a kapcsolat legyen meg. bárkivel, hogy ne maradj egyedül ha nagyobb lesz a baj.

2014. jan. 17. 06:55
 17/17 anonim ***** válasza:
12%
Utolsó, vajon miért nem lep meg az ilyen idióta válasz? Talán mert ez az oldal tele van értelmes kamaszokkal akik azt hiszik nekik mindent szabad?
2014. jan. 17. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!