Van még valakinek ilyen nemnormális apja?
Nyilván mindezek mellett van annyira pofátlan, hogy a fizetéséből szerezte a lakást, állja a rezsit, vásárolja a kaját és minden egyéb szükséges dolgot... Gondolom, ezek már annyira felháborítanak, hogy le sem voltál képes írni, ugye?
Egyébként: a "nem normális", az két szó, a depressziót meg ne keverd össze a tinihisztivel.
Nos, kiscsillag, melléfogtál ismét: nincs gyerekem, de ha ilyen lenne, mint te, gondolkodás nélkül lecserélném egy plüss teknősbékára...
(1-es voltam)
Max 13 :D
Egyébként kiscica szerintem marhára örülj neki, hogy nem hulla részegen jár haza, nem ver, nem terrorizál, nem molesztál, egyszerűen csak elvárja bizonyos SZABÁLYOK betartását.
1-es: Teljesen fölösleges hamis bűntudatot kelteni a kérdezőben Ez nem érv. Az a szülő kötelessége, ha már vállalta a gyereket, hogy a körülméneihze és a tudásához képest a lehető legjobban felnevelje, és ezért semmit se várjon el cserébe.
Végképp nem mentség a bunkó állat viselkedésre, agresszióra, lelki terrorra.
11-es: Fölsöleges, mert igazam van, mint mindig. Én tudom, hogy mit beszélek, és azonnal kiszúrom, ha valaki agresszor. Nem én vagyok az, aki Kérdezőbe belerúg, ha nem vetted volna észre.
De ha észreveszem, hogy levették a válaszomat (a másodikat nyugodtan, mert kétszer ment), azonnal levetetem a kérdést. Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!