S. O. S Van valakinek még ilyen "nemnormális" apja?
Az én apám midig-mindenen veszekszik, kiabál, vergődik. Már ha meghallom a hangját egyből futok le a konyhába, h mi van...és valamikor csak röhögnek és akkor nyugodtan megyek fel vissza, de valamikor meg tényleg veszekszik.=(
Van még más ilyen helyzetben, vagy szokott ilyen lenni rendszeresen?
Valami tanács h jobb legyen, mert belefogok őrülni?!
(csak azt ne h beszélgessek el vele..mert vele ha megbeszélsz valamit rá 10perce újra elkezdi)
16/F
az én apám egy az egyben ugyanez. már az is frusztrál engem ha itthon van, és akkor inkább elmegyek itthonról h még a hangját se halljam. velem folyton veszekszik, idegeskedik, és mindig az van amit ő akar...olyan mint egy zsarnok. és megbeszélni vele...áhhh....esélytelen... ezzel nem lehet normálisan beszélni :) én minnél előbb el akarok innen költözni és külön élni...
am 17/f
Van esélye, hogy eldurvul a dolog? Volt már rá példa?
Félsz ilyenkor valamitől?
Te szoktál tenni valamit, ha veszekszik?
Azért veszekszik mert hülye.:)
Mindenbe beleköt, anya már ki van borulva idegileg.
Én csak attól félek h anyát ne bántsa.:(
Volt már rá példa hogy kapott de azért Hálistennek nem olyan sűrűn de minden napi kiabálása....már kiakaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!