Meglátásotok szerint, terhelő vagy inkább felüdítő lehet, ha valakinek 62 évesen van kicsi óvodás gyereke és 20 évvel fiatalabb felesége?
Megterhelő, mivel minden életkornak megvan a maga szépsége és a 60 éves korosztálynak inkább már unokázni kellene.
Vannak extrém esetek betegség, halaszthatatlan feladatok, amik kitolják a gyerekvállalás idejét, de 60 évesen a nyugdíjas évekre kellene készülni nem családalapításra vagy második család alapítására.
Normális józan és nem elbizakodott ember mindent a maga idejében tesz.
62 évesen erőn felüli egy kisgyerek, a gyereknek a legrosszabb, az ő érdekeit kellene nézni és nem a saját önzést és a fiatalság hajszolását.
ami elmúlt csak fejben lehet visszahozni
Köszönöm a reagálást, én is arra gondolok, hogy az élet délutánján nem lehet az élet délelőttjét játszani.
Viszont mi van, ha az élet megújítását hozza egy kisgyerek- ezen azért elgondolkodtam. A nők "megújulási" lehetősége korlátozott, a férfiaké úgy tűnik nem. De milyen hatása lehet az öreg szülőnek lélektani szempontból, - ezen filóztam. Köszönöm, hogy reagáltál.
Értem és jogos, hogy ekkora tragédia után valaki újra installálja az életét.
Én azonban az általam felvetett kérdésben féltem a delegált feladattal megszülető gyermekeket. Az én általam hozott kérdésben ketyegett a biológiai óra az anyánál, a 62 éves apa lehet demonstr4álni akarta életerejét.
A gyerek sorsán gondolkodom ebben az esetben.
"a 62 éves apa lehet demonstr4álni akarta életerejét. "
Bocs, de ezt nem egyedül "demonstrálta" !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!