Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Anyum nem hisz nekem?

Mit tegyek? Anyum nem hisz nekem?

Figyelt kérdés

Nos osztalyfonokom bekavart elegge.

17 eves lany vagyok.

Az osztalyfonokomnek minden igazolast odaadtam ebben az evben talan ha 1-et nem.

Most ezen a heten mondtam hogy leigazolom neki megegyszer.

Mondtam csutortokig beviszem ( elvileg decemberbe nem igazoltam valamit es novemberbe, de akkor nem jutott eszebe szolni )

Kiakar kuldeni a gyamugynek valami papirt holott nincs annyi igazolatlanom hogy megtehesse.

Anyum erre fel azt mondta / hiszi, hogy logok a sulibol.

Hiaba mondtam neki hogy nem logok nem hisz nekem.

Sosem volt arra pelda hogy logtam volna nem vagyok az a tipus de anyum megis ezt feltetelezi rolam.

Egyebkent egyedul nevel. Apum kulfoldon van mert kn fontosabb a munkaja mint a csaladja.

Anyu emiatt sokszor mondja nekem : teher vgy a vallamon. Holott nem vagyok rossz gyerek.

Marciusba toltom a 18-at.

Lehet elkoltozom , az megoldas lenne ? :/

A munka keresessel es ezekkel alberlet stb tisztaba vagyok.

De anyuval mostanaba nem olyan jo a kapcsolatunk.

Elegem van az egesz helyzetembol.

Nos mit tegyek?

Szerintetek az ofo most boldog hogybigy bekavart nalam?....

2014. jan. 14. 17:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
54%

Ha nem lógtál, akkor beteg voltál és emiatt nem mentél iskolába. Erről illene anyukádnak tudnia. Ilyen esetben van orvosi igazolás az sem gond.

Arra nem gondoltál, hogy apádhoz költözz külföldre? Leérettségizni meg le kellene mielőtt lelépsz.

2014. jan. 14. 19:04
 12/16 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam erre mivel apam konnt dolgozik es nem hiszem hogy lenne allando lakhelye.

Kinnt nem akarok leerettsegizni mert a mosgani sulim jovore fejezem be

2014. jan. 14. 19:27
 13/16 anonim ***** válasza:
De akkor legalább befejezed itt a sulit?
2014. jan. 14. 19:42
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekem azért kicsit sántít ez a történet. Mi az, hogy leigazolom még egyszer? Bemégy megint az orvoshoz és visszamenőleg kiállíttatsz egy kamu igazolást?

Anyukád nem tudott arról, hogy aznap nem voltál suliban? Miért nem? Ha beteg vagy, vagy bármi egyéb okból nem tudsz bemenni, akkor arról tunia kellett volna. Ha nem tudott, akkor az egéggé úgy hangzik, mint egy lógás.

Szerintem egyet tehetsz: Túllépsz ezen a dolgon és igyekszel nem okot adni neki a gyanakvásra. Tehát ha nem mégy suliba, azt közlöd vel, hogy beteg vagy, és így otthon maradsz. Ennyi.

2014. jan. 14. 19:45
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogx kulfoldre megyek : ) annyit emlitettem elkoltozok
2014. jan. 14. 19:52
 16/16 Gergely006 válasza:
Ne kiabáj! beszélj mind a 2-ővel és mond el azt amit nekünk is...... Én ezt csinálom mindig :)
2014. febr. 1. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!