Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Valamiért azt érzem, hogy...

--Dlexa--2000 kérdése:

Valamiért azt érzem, hogy anyum már nem úgy szeret mint régen. Miért?

Figyelt kérdés
Jó persze valamilyen szinten biztos, hogy szeret mivel ő szült meg és szerintem nem hiába tette..Egy hónapja össze kaptam vele de nagyon mivel olyat csináltam amit nem kellett volna.Emiatt a bizonyos dolog miatt elvette a telefonom és nem ülhetek géphez sem..Emiatt már hetek óta nagyon szarul vagyok.Mindennap sírok, szar kedvem van meg ilyenek..Persze nagyon megbántam amit csináltam és nem tudom hogyan tegyem jóvá.Apukám az én pártomat fogja.(Az a bizonyos dolog az volt hogy berúgtam és majdnem belehaltam.) 14/L Mellesleg NEM VAGYOK RÁ BÜSZKE!!! (Ha jönnének az ilyen kommentek..)
2013. szept. 17. 16:19
 1/5 anonim ***** válasza:
14 évesen...lányként....grat!
2013. szept. 17. 16:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem nem szeret, de gondolom marha nagyot csalódott benned, ami teljesen érthető.
2013. szept. 17. 16:28
 3/5 anonim ***** válasza:
ha a nevednél a 2000 a születési évedet jelenti akkor gáz mert csak 13 éves vagy -.-
2013. szept. 17. 16:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Viseld el a büntetést. Majdnem meghaltál? Grat. Abba viszont nem halsz bele ha egy darabig nem gépezel és telefonozol. Barátaiddal találkozol az osztályban vagy menjetek el valahová (Nem piázós helyre) Esetleg sírás helyett ülj le tanulni és, ha jó jegyeid lesznek anyud talán visszaadja a telód és enged gépezni.
2013. szept. 17. 18:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Most is gépezel....
2013. szept. 17. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!