Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Anyum nem hisz nekem?

Mit tegyek? Anyum nem hisz nekem?

Figyelt kérdés

Nos osztalyfonokom bekavart elegge.

17 eves lany vagyok.

Az osztalyfonokomnek minden igazolast odaadtam ebben az evben talan ha 1-et nem.

Most ezen a heten mondtam hogy leigazolom neki megegyszer.

Mondtam csutortokig beviszem ( elvileg decemberbe nem igazoltam valamit es novemberbe, de akkor nem jutott eszebe szolni )

Kiakar kuldeni a gyamugynek valami papirt holott nincs annyi igazolatlanom hogy megtehesse.

Anyum erre fel azt mondta / hiszi, hogy logok a sulibol.

Hiaba mondtam neki hogy nem logok nem hisz nekem.

Sosem volt arra pelda hogy logtam volna nem vagyok az a tipus de anyum megis ezt feltetelezi rolam.

Egyebkent egyedul nevel. Apum kulfoldon van mert kn fontosabb a munkaja mint a csaladja.

Anyu emiatt sokszor mondja nekem : teher vgy a vallamon. Holott nem vagyok rossz gyerek.

Marciusba toltom a 18-at.

Lehet elkoltozom , az megoldas lenne ? :/

A munka keresessel es ezekkel alberlet stb tisztaba vagyok.

De anyuval mostanaba nem olyan jo a kapcsolatunk.

Elegem van az egesz helyzetembol.

Nos mit tegyek?

Szerintetek az ofo most boldog hogybigy bekavart nalam?....

2014. jan. 14. 17:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Elvileg/bár nem értek ilyesmihez/ 2 igazolatlan(?) hiányzásért szerintem nem hívhatja a gyámügyet. Ahhoz biztosan több kell 2-nél. A legjobb amit tehetsz,hogy megbeszéled anyukáddal a dolgokat,megmondod,hogy te elmondanád ha lógtál volna. Ezután 2-en bementek az ofőhöz megbeszélni a hiányzásokat.

Szerintem ez a legjobb amit tehettek.

2014. jan. 14. 17:54
 2/16 anonim ***** válasza:
a gyámügyet azt hiszem 30 óránál hívják, 10 óráig pedig csak a szülőt értesítik.
2014. jan. 14. 17:57
 3/16 A kérdező kommentje:

Akkor lehet a szulohoz jon ertesites.

Anyummal probaltam megbeszelni de azt hajtogatta nem tud bennem megbizni.

Sose csinaltam olyat amiert ezt a mondatot kierdemeltem volna.

2014. jan. 14. 18:02
 4/16 anonim ***** válasza:
s hová költözöl? :D a híd alá? vagy hajlesznak,és qvának mész? ne légy már hülye vagy.....végezd el a sulit,tanulj szakmát,légy ember,mutasd meg kivagy,bazzzzzáááá
2014. jan. 14. 18:04
 5/16 anonim ***** válasza:
70%

A szülőt már 1 óránál is értesíteni kell, 10 óránál gyámhatóságot, a gyámhat pedig értesíti ilyenkor azt, aki a csp-t kapja a gyerekre.

Két nem igazolt nap elég a 10 órához.

2014. jan. 14. 18:06
 6/16 A kérdező kommentje:

Ertem :////

Max 2 igazolatlankmnak kene lennie ehelyett ez a draga jo ofo beirt 5-ot -.-"

Most nem tudom mit csinaljak ha nem tudom igazolni

2014. jan. 14. 18:13
 7/16 A kérdező kommentje:
Mert lekell igazolnom ujra...
2014. jan. 14. 18:13
 8/16 anonim ***** válasza:
50 óra után küldik a papírt ... Tudom, velem megtörtént.
2014. jan. 14. 18:22
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

öhm... nálad mit jelent az igazolatlan?

mert a tanár úgy köteles beirni egy igazolatlan napot, ahány órád volt az nap. pl ha 7 órád van az nap akkor az 7 igazolatlan. ha a két nap alatt volt 7-7 órád, az már 14 igazolatlan ami mint írták szülői értesítés..

azt mondod hog újra leigazolod, ebből gyanítom, hogy már egyszer megtetted, vagyis akkor anyud tud erről a hiányzásról. Ha nem hisz neked mond neki hogy beszélje meg ofővel kérdezze meg mikor volt, vagy nézzétek meg elektronikus naplóban, ha van olyanotok.

2014. jan. 14. 18:47
 10/16 anonim ***** válasza:
nem 50 után küldik a papírt, 50 után már nincs családi pótlék.
2014. jan. 14. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!