Mit tegyek? Tudom, hogy ez igy nem mehet tovább köztem és anyum közt.
Figyelt kérdés
Úgy érzem nem szeret, szerethiányos vagyok mióta az eszemet tudom, egy ölelést, puszi-t semmi nem kaptam tőle. Másoknak lebeszél és ossza az észt, mindenki mással (fiatalabbal mint én) úgy beszél mint aki helyben elalél, kedvesen, simogassa őket. Engem meg magasról le se sz.r . Csak veszekedni tud rám és kiabálni. Ha mondom neki, hogy egszer majd szeretnék elköltözni akkor elkezdi, hogy neki csak én vagyok, ő nagyon szeret engem. Ha elmegyek nem marad senkije. Úgyse megyek sehova mert nem hagynám őt itt. Nagyon fáj amit tesz és sokszor folyik a könnyv a szememből amikor látom, hogy mással mit művel és velem mit tesz. 18/L2013. nov. 10. 14:26
1/7 A kérdező kommentje:
Azt még elfelejtettem ,hogy az fáj a legjobban amikor azt mondja, hogy: Ő nem ilyen életet akart magának, ilyen gyerekkel mint én, meg, hogy miken kellett átmennie gyerreként is. Ha tehetné most azonnal mindent megváltoztatna, útál mindent , útálja az életét. Ő mindenért csak szenved.
2013. nov. 10. 14:32
2/7 A kérdező kommentje:
Bocsi, de csak közben jutnak eszembe a dolgok =D. Ami nagyon idegesít még az, hogy mindenhova tüsszög, úgy, hogy nem takarja el az arcát. Legyen az ételtől kezdve, bútorokon át minden. EGyszer segítettem neki, fogtam a zsákot erre ő lehajolt és beletörölte az orrát a kezembe , nem a ruhába a bőrömbe és ott volt a kezemen végig a hosszú zöld takony. ( uh rámnött a hányinger). A kutyának szoktam puszit adni, erre múltkor látom, hogy őt is telibe tüsszenti. Azóta se adtam. Azt nem bánom ha a kutya összenyal, de az ő tüsszentési szokásaitól herótom van.
2013. nov. 10. 14:40
3/7 anonim válasza:
Mindezek mellett miért is nem akarsz önálló életet kezdeni? Mit adsz neki ebben a helyzetben, ami hiányozna neki, ha elköltöznél?
4/7 A kérdező kommentje:
Itt aztán az erkölcsöm jön szóba mert nem szeretném egyedül hagyni amúgy is eléggé beteges. Én nem vagyok ő, bármit tesz mégis csak az anyám.
2013. nov. 10. 15:37
5/7 anonim válasza:
Szeretetet, másféle gondolkodást nem lehet egy emberbe belerakni. Az édesanyád ilyen. Sosem fogod tudni megváltoztatni. Beszéltél már vele, hogy neked mi fáj?
6/7 anonim válasza:
Lehet hogy te akaratodon kívül jelképezel neki valamit, emlékezteted valamire, ami fáj neki, ezért nem tudja kimutatni a szeretetét. Pl apádat vagy élete egy rossz szakaszát, de ez nem neked szól személy szerint.
7/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam már beszélni vele, az lett a vége, hogy elvitt pszichológushoz mert beteg vagyok.
2013. nov. 10. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!