Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább közte és köztem? Jó irányba haladunk v nem?
Figyelt kérdés
már 2 éve ismerjük egymást és mindig is több volt köztünk mint barátság, ő pesti és most januártól én is oda fogok járni már suliba( Pesten ) ,ő ennek nagyon örül én még jobban : ) de néha olyan rideg tud lenni ő szokta is mondani h néha bunkónak érzi magát,máskor meg annyira közeledik h csak nagy szemekkel nézek miket ír nekem o.O
egyre többször ír rám ,örül ha hívom telón és egyre bátrabban írogat nekem több mindenről és egyre gyakrabban ír már csúnyább szavakat is ... csak olyan fura nekem h ilyen lassan bontakozik ki .. mit tegyek h elérjem azt h most már tényleg akarjon ... ? és h szerelmes legyen belém ? : )
2010. dec. 26. 23:28
1/2 anonim válasza:
Gondolom te lány vagy ő meg fiú. Flörtölj vele, légy kedves, ha 2 éve ismered, akk azért tudhatod, h mi jön be neki, meg, h milyen lányokat bír.
2/2 anonim válasza:
Hát ha ő KELL neked, akkor Te is közeledhetsz hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!