Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy a korkülönbség? Elég jól haladunk a flörtölésekkel, de még mindig nem mutatkoztunk be egymásnak. Nagy baj ez?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok. a pasi 29. :$$$2011. máj. 9. 18:47
1/8 napietus válasza:
akkor a srác velem egyidős :) valami tuti nem stimmel vele, ha 17 éves kiscsajok után koslat. szerintem tájékozódj róla ismerősöktől, mielőtt ebbe belemész. nem kell minden pletykát elhinni, de azért legyél nagyon körültekintő!
2/8 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ. igen megtudtam róla ezt azt. hol született..blablabla..nem tudom mit tegyek :/ lehet csak arra kellenék neki? de olyan normálisan eldumálunk, közben egy-egy célzás, hogy bejövök neki..
2011. máj. 9. 19:05
3/8 napietus válasza:
beszélgettek, de be sem mutatkoztatok? hogy van ez? hol ismerted meg Te ezt a fiút?
4/8 A kérdező kommentje:
abban az utcában szokott lenni amerre megyek haza...így mindig összefutunk.. :)
2011. máj. 9. 19:18
5/8 anonim válasza:
hogy én mennyire pontosan ugyanebben a helyzetben vagyok! és én sem igazán értem, célozgat meg minden,de olyan abszurd,hogy tényleg szeretne valamit Azon kívül..
a korkülönbséget nem ítélem el,csak félek,egyszerűen csak félek,hogy kihasznál és összetöri a szívem. pedig annyira nem olyan,de ki tudja manapság mennyire adják magukat az emberek.. :/
tudom,ez most nem volt nagy segítség,de hidd el,átérzem a helyzeted :( szerintem próbáljátok meg,de ha idő előtt tovább akar menni,ne hagyd magad(legalábbis gondolom nem akarod..),annyit nem ér. és kiderül,hogy működik-e :) majd írd meg mi volt itt,engem is érdekel!
16L
6/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszodat. igen én is ettől félek, mint te, de szerintem is megkéne próbálni, legfeljebb ha csak azzt akarja akkor nem hagyom magam. Engem nem fognak kihasználni.. te se hagyd. ;) Igen majd elmesélem mi történt, csak az még lehet sok idő...nem egy nyomulós fajta, szép lassan... :) Te is írd meg hogy mi let veletek!
2011. máj. 10. 19:55
7/8 anonim válasza:
Rendben, sok sikert kívánok Nektek!:)
8/8 A kérdező kommentje:
köszi aranyos vagy! :)
2011. máj. 10. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!