Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A virágot milyen irányba kell tartani amikor adom oda a csajnak a randin?
Figyelt kérdés
2009. aug. 15. 09:10
1/4 anonim válasza:
Természetsen a virágzattal felfelé. Rosszul vagyok, amikor a Balázs/Mónika sóban úgy adják át, hogy a szára van felül.
2/4 anonim válasza:
szerintem meg nincs jelentősége, a virág ettől nem fog sérülni, a csaj meg csak ezért nem fog szakítani :)
20/F
3/4 anonim válasza:
Én csaj vagyok..
Szerintem virággal felfelé add oda, súgd a fülébe, hogy szeretlek és egy forró csókkal zárd...
Tuti siker!!
Ha lefelé tartod az nekem olyan, mintha azt mondanád: nye' ba..meg örüjjé'!
:)
4/4 anonim válasza:
Azért nem mindegy... A virág átadása virágzattal felfelé történik, szárral felfelé csak odaadni lehet, nem átadni. Érzed a különbséget? Szárral felfelé te viszed magaddal, hiszen így praktikus is tartani, és szárral felfelé odaadod mondjuk ismerősödnek, hogy légyszi fogd meg ezt amíg bekötöm a cipőm vagy ilyesmi, de a lánynak nyilván átadni szeretnéd, tehát akkor virággal felfelé kapja, hiszen az a lényege, nem a szára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!