Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha lassan haladunk? Vagy épp ellenkezőleg?
Csak az elején lesz ilyen:)
Utána rá fog jönni, hogy szeret téged vagy sem, és ha igen, akkor megnyílik... Ha viszont már lesz csók, esetleg sex is, a korotok meg van hozzá, de nem tud megnyílni neked, vagy fél tőled, akkor pszichológus kell.
mindketten 18 évesek vagyunk :)
a beszélgetés simán megy, nincs egy percre sem csönd, és azért valamennyire meg is nyílt már mert sokszor írja hogy hiányzom neki és hogy le sem tudja írni milyen érzést váltok ki belőle :)
Örülj neki, hogy ilyen lassan haladtok, így jobban megismeritek egymást. Ha összejöttök, majd talán egy picit gyorsabb lesz.
Egy tapasztalatom: első randin csók, egy hét után szakítottunk, mert nem ismertük ki egymást igazán, túl elhamarkodottan döntöttünk, én nem szerettem bele a fiúba, pedig ő mindent elkövetett h működjön a kapcsolat.
Ezek után szerintem jobb ha lassabb a tempó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!