Hogyan költözzek el anyámtó? Fontos! ( többi lent)
17 éves vagyok, egyedül élek anyámmal.
egyfolytába csak ordibál, üvöltözik, panaszkodik, meg azt hajtja takarodjak elfele innen, nem akar velem lakni, meghogy "itthagylak a faszomba" mennyél elfele suli helyett dolgozni stb... már nem bírom évek óta ez megy..
diákmunkára se tudok menni mert kérik a diákigazolványt, de nemtudok csináltatni, mert nincs rá pénzünk..
komolyan nemtudom mivel ártok neki, próbálok kedkeskedni neki se lese sz*rja...
kérlek segítsetek hogyan oldjam meg!!!
fél év múlva töltöm a 18-at de attól pénzem nem lessz... még 2 év van a suliból és addig nemtusom mihez kezdjek.. :( teljesen idegroncs lettem már töle a hosszú évek alatt, ès nembirom tovább... apámékhoz nemmegyek, már laktam ottis de azt ami ott megy az elviselhetetlen, ö akar uralni mimdenkit meg fenyegezözik... szóval k.o. az egész életem... :(
anyámtól*
(bocsi a hibáért)
Ha csak az lenne az egy hiba...
Diák nélkül hogy tömegközlekedsz?
Ne egyél, ha az kell hozzá, majd váltsd ki, dolgozz! Kész. Viszont ilyen helyesírással, ilyen tudással, nem sok helyre fogsz kelleni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!