Költözzek el? Mit tegyek?
Édesanyámról lenne szó. Elviselhetetlen. A probléma, hogy nagyon durván nagyképű, és lenéző velem szemben. Minden téren, én vagyok akin csattannak a dolgok. Nem fizikailag néz le, nem dolgoztat, annál sokkal bántóbb amit tesz. Édesapám nem szól bele, inkább kimegy ha vita van. Csak hogy tudjátok mire vélni a dolgot a mai nap mitörtént:
Itt volt barátnőm, nagyon szeretjük egymást, és sokat nevet ha velem van. Miután elment, bementem anyunak köszönni hogy megjöttem. Ő ezzel fogadott:
Idefigyelj: Nembírom elviselni ezt a nyihogást úgyhogy moderáljatok magatokon légyszives.
Aztán sütöttem kaját, mondtam neki hogy az olajat nem öntöttem ki, mert kell még holnap is. Be mentem, hogy szeretnék valamit mondani, mire ő: " jajj hagyjál már, menjél ki innen.."
Nem csak velem ilyen, hanem úgy átlagban is. Volt hogy felhívott egy szám, tévesen, és mondta hogy elnézést a félre tárcsázásért, csak azt akartam közölni XY-al hogy meghalt a fiam.. Mire én, őszinte részvétem, semmi gond, visszhall.. Elmesélem anyámnak mire ő : Miért nem mondtad hogy ANYÁD, és tetted le.. Komolyan mit tegyek?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!