Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hagyjam el ténylegesen a szüleim?

Hagyjam el ténylegesen a szüleim?

Figyelt kérdés
Az a hekyzet,hogy én egy 19 èves meleg fiù vagyok..Kb fèlève mondtam el anyuéknak hogy mi a helyzet velem. Nem reagàltak túl jól. azt àllitjàk,hogy ez nem fèr bele az àltaluk kèpviselt èletformàba..Volgpt hogy apukam meg akart verni stb...Nem a legjobb az anyagi helyzetünk,az egesz csaladom atlagos sajnos..viszont szerelmes lettem màr 1 ève egy 25 èves sràcba akivel össze is jöttünk.A szüleim hallani se akarnak róla,meg vannak gyöződve hogy ez elmulik es beteg vagyok..jó vicc:D Votl hogy a baratom kocsival ertem jott es apam kiment balhezni,igaz csak majmot csinalt magabol mert a baratom 190centi is eleg izmos mig edesapam eleg kis atlagos ember szoval nem mert semmit csinalni..a baratom elèg jól èl,van sajàt lakàsa a belvàrosban,van autója,ès elèg jól fizető àllàsa.Felajànlotta,hogy költözzek hozzà.Èn most kezdtem az egyetemet amit apam közölt,hogy ha meleg maradok nem fizeti tovàbb de a baràtom meg mondta neki,hogy nem is kell mert ő olyan életet biztosit nekem,hogy boldog leszek..Nem tudom mit tegyek!költozzek el vègleg vagy maradjak otthon?Szivembol gyulolom a csaladom amiert igy viselkednek de megis a csaladom es tudom hogy ugyis megkapjak az elettol a buntetesuket..ti mit gondoltak?Tanàcstalan vagyok...Nagyon szeretem a baratom szoval valoszinu hogy elhagyom a csaladom es soha tobbet nem nezek vissza..Legyenek boldogok maganyosan,utalatosan...Jó döntès?

2014. jan. 6. 16:38
1 2 3 4 5
 31/44 anonim válasza:
93%
Az a kedves ember aki ilyen gyönyörüséfet írt idézem:"ki veszünk a csoportból mert homoszexuális vagy" vagy valami lyesmi az másszon fel egy fára és kösse fel magát. Nem vagyok homoszexuális de attól még el lehet ezt fogadni. személy szerint a szüleid elmebetegek hogy képesek voltak ezért ek dobni maguktól,egy olyan genetikai hiba miatt ami nem is a te hibád. Ezek nem szerettek teljes szivükböl ha így fogadtak egy szülő igenis fogadja el,nem meg öltél valakit vagy ilyesmi de mindegy is legyen boldog és sikeres életed. 20/F
2014. jan. 7. 23:44
 32/44 anonim ***** válasza:
90%
"Kivetünk titeket magunk közül, hiszen aki a homoszexuális szerelmet gyakorolja, vagy csak gondol rá az a mi ellenségünk." Már skizofrén is vagy? Huhh, ez egyre súlyosabb.
2014. jan. 8. 00:52
 33/44 anonim ***** válasza:
0%
Az idétőjelben lévő szöveggel teljesen egyet értek,mostantól ez lesz a jelmondatom.
2014. jan. 8. 16:58
 34/44 anonim ***** válasza:
0%
Mennyire igaza volt apádnak..
2014. jan. 8. 17:36
 35/44 anonim ***** válasza:
75%
jól döntöttél, hogy soha többé nem akarod látni a szüleidet.. valószínűleg ők sem téged, de nem is érdemelnek meg. az ilyen szülőket kasztrálni kéne, nem érdemelnek gyereket azok, akik nem képesek szeretni. téged sem érdemeltek meg.
2014. jan. 8. 18:59
 36/44 anonim válasza:
86%
Istenem, hogy lehet ennyi homofób a világon.... Mi lenne ha ti lennetek homokosok és ők cikiznének titeket hm? nézzetek már magatokba nekem nincs bajom velük főleg mert bisex vagyok de akkor is ha valaki ennyire magányos hogy más problémájába bele "trollkodik" az igyon akumlátor savat -,-
2014. jan. 8. 20:19
 37/44 anonim ***** válasza:
75%

uh.

ezt az egy kőbölcsőben ringatott idiótát leszámítva, aki még provokálni sem tud, mert dögunalmas....a válaszadók, mind kulturált, felvilágosult válaszokat adtak, akármi is volt a véleményük. ilyen országban lesz érdemes élnünk, gyereket nevelnünk!

2014. jan. 10. 12:02
 38/44 My Conserve ***** válasza:
48%

Szia!

"Nagyon bànt a csakàdom felfogàsa..2014 van es úgy viselkednek mintha 1950 lenne.."

Azért 1950 nem volt annyira rég... Tudom, hogy te 19 vagy, de a szüleid helyzetébe gondolj bele, meg a nagyszüleid helyzetébe. Nekik ez valami rohadtul új és ismeretlen dolog.

Én azt a tanácsot adtam volna, hogy ne költözz el otthonról véglegesen, de mondd meg a szüleidnek, hogy hetente akár többször is a barátodnál alszol majd. Lehet ott is néhány ruhád, fogkeféd, stb., ez így szokás. De ne szakíts a családoddal, ne haraggal váljatok el.

Minden kommentelő arra figyelmeztet: csak nehogy két szék között a pad alá ess. Szóval, ha a szüleid ki nem raknak, akkor szerintem csak akkor költözz el otthonról, ha már képes vagy eltartani magadat. Ha még nem nagyon dolgoztál, akkor ez rád nyilván nem igaz, pláne, hogy még tanulnál is mellette...

A szüleid valóban rémesek lehetnek, de először próbáld meg megbékíteni őket. Fél év talán egyszerűen csak kevés volt ehhez. Van egy mondás is, tudod: amelyik kutya ugat, az nem harap. Ne csak azt nézd, hogy mit mondanak, hanem hogy mit tesznek. Ha jól értem, a szüleid fenyegetőztek azzal, hogy nem fizetik az oktatásodat - de azért mégis fizetik. Azaz nem akarnak rosszat neked, és nem akarnak kitagadni. Ha akarták volna, már megtették volna. Tudom, hogy a szavaik még tudnak fájni, de ez már félsiker!

...De úgy látom, elkéstem. Már összebalhéztál a szüleiddel.

Most ez nagyon szép és jó, és megmondtad nekik a magadét. De azért a régi mobilod ne dobd el, és pár nap/hét múlva próbálj meg kibékülni velük. Talán most megértették, hogy mennyire ostobák és gonoszak voltak, és valamivel normálisabban fognak kezelni. Persze csak ha te sem vagy haragtartó.

Ja, és tanulj, vagy ha az egyetem nem nagyon megy, keress állást, mert innentől kezdve a magad lábára kell állj. A barátod persze segít majd ebben; de ő sem élhet helyetted. Mindenképpen ki kell állnod magadért, így lehetsz csak méltó párja neki.

2014. jan. 10. 20:29
 39/44 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem jól döntöttél,hogy elhagytad őket.Nekem még nem tudják otthon,de úgy tervezem hogy ha lesz barátom,akkor eléjük állok és elmondom. Anyám szerintem elfogadna,de apám nem tudom hogy állna hozzá. Sok sikert kívánok neked kedves kérdező és légy boldog:) melegfiú^^
2014. jan. 11. 18:24
 40/44 anonim ***** válasza:
100%

Miután okosabb és érzelmileg is intelligensebb vagy, mint a szüleid, neked is neked is kell okosabbnak lenned, maradnod. Vedd a kezedbe az életed, boldogságod alakulását de ne zárd el soha a szüleidhez vezető utat, nekik se, magadnak se. Az élet ahhoz túl rövid, hogy az ő frusztráltságuk és szorongásaik miatt te is szenvedj de ahhoz elég hosszú, hogy kapcsolatok rendeződjenek, megbékéljenek.

Sajnos érzelmileg beszűkült és alul működő emberek világában az akár éveket, évtizedeket jelenthet míg felérik ésszel, értelemmel és érzelemmel, hogy mi a szeretet...kívánom nálatok ez másképp alakuljon.

2014. jan. 12. 10:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!